NY DESIGN, SAMMA BEKANTA FORMULA

Du känner den kanske: Biotherms ikoniska Oil Therapy Baume Corps bodylotion med den härliga, milda doften av aprikos. Delar av vår produktlinje har fått ny design, vilket betyder att du framöver inte längre ska kolla efter den orangea förpackningen, utan i stället efter en elegant vit behållare med ett drag av den ikoniska orangea färgen på fronten.

 

Ny Design:
Oil Therapy Baume Corps bodylotion

Vår fräscha och fuktgivande bodylotion har nu en snygg och ny förpackning som osar av exklusivitet och välbefinnande, men med samma fuktgivande formula.

Ny design:
OIL THERAPY BAUME CORPS
Showergel

Vår fräscha och fuktgivande dushgel har också en snygg och ny förpackning, men med samma fuktgivande formula.

OIL THERAPY BAUME CORPS BODYLOTION

Även om Biotherms Oil Therapy Baume Corps bodylotion har fått ny design hittar du fortfarande samma välkända, fuktgivande formula inuti.

Njut av vår kroppslotion som är väl ägnad för normal till torr hud. Denna bodylotion absorberas omedelbart och lämnar inga märken eller ränder. Produkten innehåller aprikosextrakt som tillför huden näring i upp till 24 timmar och lämnar den mjuk och smidig. Hemligheten bakom formulan är en kombination av vår signaturingrediens Life Plankton™, 8 % närande oljeblandning samt E-vitamin som erbjuder antioxiderande fördelar. 

Den unika formulan hjälper med att stärka hudens naturliga barriär och elasticitet, och de delikata noterna av aprikos lämnar huden fräsch med en känsla av välbefinnande.

 

 

EN NÄRANDE HUDVÅRDSRUTIN I NYA KLÄDER

 

En närande och vårdande hudvårdsrutin för kroppen är en stor del av vårt dagliga välbefinnande och med de rätta produkterna kan du uppleva en fräsch, fuktad och stärkt hud.

Den nya förpackningen rymmer de välkända, härliga formulas som du känner. Upplev Oil Therapy-serien som passar till torr hud.

DUSCHGEL

Kroppsvården börjar redan i duschen där en duschgel skonsamt rengör huden. Prova exempelvis Oil Therapy Douche Showergel, som likt vår bodylotion i samma serie är berikad med vårdande ingredienser.

Denna fuktgivande duschgel är väl ägnad för dig med torr hud. Den lätta skummande konsistensen rengör kroppen utan att torka ut huden. Dess formula är berikad med tre oljor: Passionsblomma, rose mosqueta och aprikos.

Resultatet är en ren, smidig och silkeslen hud.

BODYLOTION

Efter att ha duschat kan du med fördel applicera din bodylotion, eftersom din hud vid denna tidpunkt är mottagligare för krämer och lotioner. Du kan gott och väl använda kroppslotion även om du inte just har duschat eller badat – det viktigaste är att du låter lotionen absorberas helt innan du klär dig.

Biotherm Oil Therapy Baume Corps bodylotion kan användas både morgon och kväll på rengjord och torr hud. Applicera en generös mängd över hela kroppen. Massera mjukt in produkten i huden och var särskilt uppmärksam på de extra torra områdena.

Formulan ger både näring och glöd till huden. Den rika men lättupptagliga formulan lämnar huden mjuk och len.

UPPTÄCK BIOTHERMS PRODUKTER FÖR KROPPSVÅRD

På Biotherm förstår vi värdet av kroppsvård. 

Upptäck vårt produktsortiment som ger dig möjlighet att hitta de helt rätta produkterna för din hudtyp och behov.