Hitta din perfekta Biotherm bodylotion

Sedan 1952 har vi på Biotherm varit ledande inom hudvård där ingredienser av naturligt ursprung är i centrum. Det gäller också för våra bodylotioner som är skräddarsydda för olika hudtyper och behov. 

 

Vi har samlat tre av våra bäst säljande bodylotioner för att du enkelt ska kunna hitta den kroppslotion som passar bäst för dig och din hud.

LAIT CORPOREL L’ORGINAL
– FÖR VARJE HUDTYP

Denna bodylotion är vår bäst säljande bodylotion i Norden, och det förstår vi verkligen! Den fuktar nämligen huden i upp till 48 timmar, absorberas snabbt och stärker kroppens hudbarriär redan vid första användningen.

Lait Corporel L’Original kan användas på alla hudtyper och är särskilt bra för dig med torr hud. Denna lotion både fuktar huden och tillför vård och näring.

Formulan är lätt att applicera och innehåller extrakt av citrusfrukter och E-vitamin som är med till att göra huden mjuk och smidig.

Den härliga aromen och friska konsistensen gör den till ett sant nöje att använda varje dag.

Lait de Douche Shower Milk

För den ultimata hudvården kan du med fördel introducera Lait de Douche Shower Milk till din hudvårdsrutin.

En näringsgivande rutin börjar redan i duschen och med denna fuktgivande duschgel får du en formula som innehåller näringsgivande oljor, som skyddar huden och stärker hudbarriären.

Precis som med Lait Corporel L’Original bodylotion, har denna duschgel en härlig citrusdoft som ger en känsla av välbefinnande. Den mjuka formulan rengör huden och lämnar den silkeslen och genomfuktad.

OIL THERAPY BAUME CORPS – FÖR DIG MED TORR HUD

Biotherm Oil Therapy Baume Corps är en väldoftande och vårdande bodylotion för utsatt och känslig hud, med tendens till att se matt ut. Denna välkända bodylotion har fått ny design men formulan förblir den samma.

Därför kan du fortsatt njuta av den fuktgivande formulan som innehåller extrakt av aprikos, passionsblomsolja och myskrosolja. Tillsammans skapas en återbildande och vårdande kroppslotion som lämnar din hud silkeslen och smidig.

Oil Therapy Baume Corps bodylotion bildar en barriär på huden som motverkar uttorkning och fuktförlust. Det gör denna lotion utmärkt för dig som önskar en strålande och välvårdad hud.

Den lätta konsistensen lämnar inga feta märken och absorberas snabbt in i huden. Huden tillförs näring, elasticiteten ökas och fuktbarriären stärks.

Oil Therapy Douche Showergel

Denna bodylotion kan med fördel kombineras med Oil Therapy Douche Showergel i en hudvårdsrutin som tillför näring och fukt till huden.

Den lätt skummande konsistensen rengör huden på kroppen utan att torka ut den. Formulan är berikad med tre vårdande oljor: Passionsblomma, rose mosqueta och aprikos.

Biotherm Oil Therapy Douche Showergel hjälper med att rengöra huden milt och skonsamt och resultatet är en smidig, ren och silkeslen hud.

LIFE PLANKTON™ BODY MILK – FÖR DIG MED TORR OCH KÄNSLIG HUD

Biotherm Life Plankton™ Body Milk är berikad med Life Plankton™ som är Biotherms unika signaturingrediens med naturligt ursprung. Denna bodylotion är väl ägnad för alla hudtyper, även känslig hud.

Denna lotion lugnar huden samtidigt som den minskar torrhet och strävhet på kroppen. Hudens barriär stärks, fastheten förbättras och elasticiteten ökas. Formulan har en rik och behaglig konsistens, som snabbt absorberas i huden och ger fukt i upp till 48 timmar.

Resultatet är en silkeslen och behaglig hud, och genom kontinuerlig användning kommer huden kännas fastare, lenare, återfuktad och mer motståndskraftig. Använd inte produkten i ansiktet.

Life Plankton™ Body Oil

Biotherm Life Plankton™ Body Milk kan med fördel kombineras med Life Plankton™ Body Oil for ultimat vård och näring. Denna unika och lyxiga kroppsolja har en uppstramande och korrigerande verkan på huden och är med till att förbättra hudens kvalitet.

Varje dag utsätts huden för aggressioner som kan ändra hudbarriären. För att korrigera huden innehåller denna kroppsolja naturliga oljor som tillsammans med vår signaturingrediens Life Plankton™, gör att huden redan från första appliceringen kommer verka fastare och se mer smidig och välfuktad ut.

Som ett plus minskar denna kroppsolja synligheten av bristningar, eftersom huden vid kontinuerlig användning kommer upplevas jämnare och len.

VILKEN BODYLOTION SKA JAG VÄLJA?

Om du är osäker på vilken kroppslotion du ska välja kan du med fördel göra vår Bodylotion Guide. 

Det enda du ska göra är att besvara några frågor, så guidar vi dig till vilken bodylotion i vårt sortiment som passar bäst till dig och din hud. 

UPPTÄCK BIOTHERMS KROPPSVÅRD

På Biotherm hittar du ett stort utbud av närande hudvårdsprodukter där ingredienser med naturligt ursprung är i centrum. Se hela sortimentet och hitta din nya favorit bland kroppsvårdsprodukter.