Biomains hand cream
Biomains hand cream
  • Biomains hand cream
  • Biomains hand cream

Biomains hand cream

Biomains är en återfuktande och närande handcreme. Passar alla hudtyper.

EAN: 3367729181142

Biotherm Biomains Hand Cream är en närande och bra handkräm som är särskilt framtagen för att vårda torra händer och naglar. Krämen innehåller Life Plankton™, en naturlig ingrediens med lugnande egenskaper som kommer från de varma termiska källorna i de franska Pyrenéerna.

Utöver sina lugnande egenskaper innehåller krämen också D-Panthenol antioxidanter som hjälper med att skydda huden mot skador orsakade av fria radikaler. Den vattenresistenta formulan gör krämen utmärkt till daglig användning, även under fuktiga förhållanden. Krämen har en mild och behaglig doft som inte är påträngande. Den går snabbt in i huden utan att lämna en fet känsla och ger en uppfriskande förnimmelse på händerna. Med Biotherm Biomains Hand Cream kan du njuta av välvårdade händer och naglar som är skyddade mot torrhet och fuktförlust. Använd krämen regelbundet för att bevara mjukheten och fuktigheten i hud och naglar.

Fördelar med Biotherm Biomains Hand Cream:

• Krämens vattenresistenta formula ser till att krämen bevarar sin effektivitet, även efter kontakt med vatten.

• Den lätta och behagliga texturen tränger snabbt in i huden utan att göra den fet.

• Den milda och behagliga doften ger en extra känsla av fräschhet och välbefinnande, vilket gör användandet till ett nöje.

Produktens ingredienslista kan uppdateras över tid. Konsultera alltid ingredienslistan som finns på den köpta produktens förpackning.

Börja med att rengöra dina händer grundligt med en mild tvål och varmt vatten för att avlägsna eventuella orenheter och bakterier.

1. Ta en passande mängd Biotherm Biomains Hand Cream och applicera på dina handflator.
2. Fördela krämen jämnt på bägge händerna och massera in den i huden, även mellan fingrarna och omkring nagelbanden.
3. Glöm inte att fokusera på naglarna och nagelbanden för att ge dem den nödvändiga vården och näringen.
4. Upprepa processen efter behov, särskilt om dina händer känns torra eller har varit utsatta för hårt arbete eller tvätt. Rekommenderas att användas efter varje gång du tvättat händerna och varje natt före sänggåendet.
5. För extra skydd om natten kan du applicera ett tjockt lager av krämen före sänggåendet och låta den verka som en intensiv närande behandling.

Biotherm Biomains Hand Cream är berikad med en lätt och behaglig textur som enkelt absorberas av huden utan att lämna en fet känsla. Krämens konsistens är mjuk och len, vilket gör den lätt att applicera och sprida jämnt över händerna. Den vattenresistenta formulan ser till att krämen bevarar sin verkan, även efter kontakt med vatten. När den appliceras omsluter krämen händerna med fukt och näring, och huden känns omedelbart mjukare och mer välvårdad.