Life Plankton Elixir Serum - Ett effektivt serum

FÖR EN ÅTERFUKTAD, STÄRKT OCH SYNLIGT FÖRBÄTTRAD HUD MED FÖRNYAD LYSTER PÅ 8 DAGAR

BIOTHERM: FRANSK BIOVETENSKAPSPIONJÄR

Vi på Biotherm tror på att vi kan uppnå framsteg om vi använder vetenskapen för att stötta naturen. Tack vare biovetenskapen har vi utvecklat en unik portfölj med hudvårdsprodukter.

Resultatet är Life Plankton™: Biotherms unika och återskapande signaturingrediens. Life Plankton™ har ett naturligt ursprung och extraheras ur källorna i de franska Pyrenéerna. Med hjälp av biovetenskap har ingrediensen förstärkts och finns nu i samtliga Biotherms produkter.

Life Plankton är en återskapande ingrediens som ger lyster i ansiktet och passar alla hudtyper inklusive kombinerad hy.

UTVUNNET UR NATUREN – FÖRSTÄRKT GENOM BIOVETENSKAPEN

Vi på Biotherm tror att nya upptäckter kan göras om man använder vetenskapen för att stötta naturen. Med biovetenskapens hjälp har vi tagit fram Biotherms signaturingrediens. Life Plankton™.

Life Plankton™ extraheras uri källorna i de franska Pyrenéerna. Tack vare biovetenskapen kan ingrediensen förstärkas och bli den populära hudvårdskomponent som idag finns i alla Biotherms produkter. 

Life Plankton™ återskapar och passar alla hudtyper, inklusive kombinerad hy.

Första steget i alla hudvårdsrutiner

LIFE PLANKTON ELIXIR

Biotherm Life Plankton Elixir är ett återskapande serum för alla hudtyper och åldrar: det första steget i varje hudvårdsrutin för en vacker och välvårdad hud.

Redan efter åtta dagar upplevs hudkvaliteten som synligt förbättrad och stärkt. Med tiden ser huden mer fast och slät ut, där fina linjer minskat och huden får en ungdomligare lyster. Huden känns mjuk, smidig och återfuktad med en helt ny glow. Ett riktigt hudvårdsmirakel.

Life Plankton Elixir används som serum morgon och kväll på rengjord hud, och förstärker effekten av din ansiktskräm. Life Plankton Elixir appliceras med den medföljande pipetten och den lätta konsistensen absorberas snabbt utan att göra huden fet.

Ingredienser

Biotherm Life Plankton Elixir innehåller 5% Life Plankton™ probiotiska fraktioner - Biotherms aktiva och unika signaturingrediens med naturligt ursprung, förstärkt genom Blue Bioscience och känd för sina förnyande egenskaper. Dessutom innehåller serumet fuktgivande hyaluronsyra och C-vitaminkomplex som ger lyster i ansiktet. Life Plankton Elixir passar alla hudtyper, inklusive kombinerad hy.

EN RUTIN SOM PASSAR DINA BEHOV

Life Plankton Elixir är första steget i varje hudvårdsrutin och stärker effekten av din dagcreme. Låt Life Plankton Elixir vara del av din hudvårdsrutin och få en förnyad lyster i ansiktet.

RUTIN MOT ÅLDERSTECKEN

STEG 1: Life Plankton Elixir används som serum morgon och kväll på rengjord hud som lämnas mjuk och smidig. Serumet appliceras innan din dagcreme vid användning av medföljande pipett. Den lätta och fräscha texturen absorberas snabbt av huden utan att kännas fet.

STEG 2: Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift DAY är en uppstramande och fuktgivande dagcreme för normal/kombinerad hud. Cremen förbättrar hudens elasticitet och fasthet med hjälp av kollagenfraktion-peptider. Applicera dagcrèmen från mitten av ansiktet och fortsätt ut mot hårfästet i uppåtgående rörelser.

RUTIN FÖR FUKT OCH GLÖD

STEG 1: Life Plankton Elixir används som serum morgon och kväll på rengjord hud som lämnas mjuk och smidig. Serumet appliceras innan din dagcreme vid användning av medföljande pipett. Den lätta och fräscha texturen absorberas snabbt i huden utan att kännas fet.

STEG 2: Biotherm Aquasource Gel är en fuktgivande och lugnande dagcreme med gelkonsistens för normal/kombinerad hud. Aquasource Gel ger intensiv fukt i upp till 48 timmar.
Efter första användningen upplevs huden mer återfuktad, med en fräschare känsla och förnyad lyster i ansiktet. Applicera dagcrèmen från mitten av ansiktet och fortsätt ut mot hårfästet i uppåtgående rörelser.

SKÖNHETSRUTINER FÖR KÄNSLIG HUD

Biotherm erbjuder hudvårdsprodukter för alla hudtyper, inklusive känslig hud. På sidan om skönhetsrutiner för känslig hud är flera Life Plankton-produkter samlade.

Life Plankton Ansiktsmask

Extra behov av fukt? För att få lyster i ansiktet kan du behöva tillföra huden fukt, särskilt om vintern då huden lätt blir torr. Biotherms Life Plankton Ansiktsmask är en fuktgivande mask för alla hudtyper, även känslig hud.

lära känna produkterna bättre här