AQUA CONCENTRATES - HITTA DIN AQUA LOOK

Hudens tillstånd och problematik är individuella och varierar från person till person. Därför finns det också flera hudvårdsprodukter på marknaden för olika åldrar och hudtyper.

På Biotherm har vi utvecklat hudvårdsserien Aqua Concentrates som består av olika ansiktskrämer och ansiktsmasker med lätt gelkonsistens, och som passar till 18-25 åringars livsstil. Uppnå din perfekta aqua-look och njut av en strålande hud som känns behaglig.

AQUA CONCENTRATES GÖR HUDVÅRDEN TILL EN LEK

Huden ändrar sig genom hela livet och det är viktigt att ta hand om den och vårda den med produkter som möter dess behov. Vår Aqua Concentrates-hudvårdsserie är framtagen särskilt för att möta behovet hos unga människors hud, vilket gör den perfekt för dig mellan 18 och 25 år.

Gemensamt för alla våra Aqua Concentrates är att de har lätt konsistens och är fyllda med fuktgivande ingredienser som ger en jämn hudton och en härlig lyster. Släpp loss kreativiteten och välj mellan Bounce, Glow eller Pure, allt efter vilket resultat du önskar.

Gör hudvård till en lek med Biotherm. Nedanför guidar vi dig till ditt perfekta aqua-utseende.

AQUA SUPER BOUNCE

Aqua Super Bounce är en lätt ansiktskräm som fuktar huden och passar för alla hudtyper. Den innehåller hyaluronsyra och Biotherms signaturingrediens Life Plankton™, två ingredienser med naturligt ursprung kända för sina intensiva fuktgivande egenskaper.

Applicera två till tre pump i handflatan och värm upp produkten mellan händerna. Fördela den sedan över hela ansiktet med lätt hand och massera den mjukt in i huden. Börja vid näsan och rör dig ut mot kinderna. Med Bounce lämnas huden spänstigare, mjuk, len och synligt förbättrad.

Tips: För bästa möjliga resultat rekommenderar vi att du alltid rengör huden grundligt innan du applicerar hudvårdsprodukter.

AQUA PURE FLASH MASK

När huden behöver extra mycket fukt kan du med fördel prova vår Aqua Bounce Flash Mask. Det är en ansiktsmask med ”second-skin”-teknik. Denna ansiktsmask är enkel att använda och är perfekt att ha med på semester, festivaler eller bara när huden behöver extra vård.

Ansiktsmasken innehåller liksom ansiktskrämen hyaluronsyra och Life Plankton™, och är designad för att innehålla mer produkt än andra klassiska sheet-masker. När masken placeras på ditt ansikte hjälper ”second skin”-tekniken de aktiva ingredienserna att tränga in i huden för långvarig fukt.

Använd masken varje vecka, eller när din hud behöver extra vård.

AQUA SUPER GLOW

Om du drömmer om mer glöd är Glow-serien perfekt för dig. Aqua Super Glow är en lätt ansiktskräm som innehåller Life Plankton™ och Vitamin Complex, som jämnar ut hudtonen och ger en härlig lyster. Aqua Super Glow passar bra för dig som har normal till kombinerad hud.

Denna ansiktskräm ger intensiv fukt till huden och förbättrar fuktbalansen. Tack vare Vitamin Complex, som är en kombination av flera vitaminer, framhävs hudens naturliga glöd och hudtonen blir jämnare. Konsistensen är lätt och behaglig, vilket gör huden silkeslen och uppfräschad.

Tips: För att optimera resultaten rekommenderar vi att du alltid rengör huden grundligt innan du applicerar hudvårdsprodukter.

AQUA GLOW FLASH MASK

Förstärk hudens glöd och vitalitet med Biotherm Aqua Glow Flash Mask. Det är en fuktgivande sheet-mask med ”second skin”-teknik och innehåller Life Plankton Water.

Den fuktgivande ansiktsmasken är framtagen för att bevara mer produkt än andra klassiska sheet-masker. Så snart masken läggs på ditt ansikte hjälper ”second skin”-tekniken de aktiva ingredienserna med att tränga in i huden för långvarig fukt.

Använd din Aqua Glow Flash Mask tre gånger i veckan för en mjukare hud med mer glöd, eller när din hud behöver extra vård.

AQUA SUPER PURE

Om du har tendens till oren hud kan du med fördel prova Aqua Super Pure. Det är en lätt ansiktskräm som hjälper med att fukta huden och hålla den rengjord. Denna ansiktskräm innehåller både Life Plankton™ och salicylsyra, och ger därför både intensiv fukt till huden och mild exfoliering av den.

Salicylsyra är känd för sina egenskaper att tränga in i fet hud och tilltäppta porer, och ta bort orenheter och hålla huden ren.

Ansiktskrämen har en lätt gelkonsistens och innehåller Aircilium Control-teknik som skyddar huden mot föroreningar. Krämen passar därför bra för dig med kombinerad eller fet hud och som vill hålla porerna fria från ansamlingar av orenheter.

Tips: För att få bästa möjliga resultat rekommenderar vi att du alltid rengör huden noggrant innan du applicerar hudvårdsprodukter.

AQUA PURE FLASH MASK

Denna ansiktsmask uppfriskar och förnyar huden, och får den att framstå som ren och välvårdad. Den lämnar dessutom huden mattare, vilket gör produkten väl ägnad för dig med tendens till oljig och glansig hud.

Biotherm Aqua Pure Flash Mask är en fuktgivande sheet-mask med ”second skin”-teknik som innehåller Life Plankton Water. Den fuktgivande ansiktsmasken är designad för att innehålla mer produkt än andra klassiska sheet-masker. När masken läggs på ansiktet hjälper ”second skin”-tekniken de aktiva ingredienserna att tränga in i din hud för långvarig fukt.

Använd din Aqua Pure Flash Mask varje vecka eller när din hud behöver extra vård.

EN KOMPLETT HUDVÅRDSRUTIN FÖR DIN HUD

Fullända din hudvårdsrutin med produkter som tillgodoser din huds behov.
På Biotherm har vi samlat flera produkter som passar för 18 till 25-åringars livsstil.

Hitta inspiration till en enkel, snabb och verkningsfull hudvårdsrutin med Biotherm:

1. ANSIKTSRENGÖRING

Börja din hudvårdsrutin med att rengöra ansiktet. Vid ansiktsrengöring avlägsnas smuts och överskottssebum från hudens yta och huden blir redo för efterföljande hudvård.

Vi rekommenderar Biotherms Biosource Total Renew Oil Cleanser. Det är en skummande rengöringsolja som tar bort makeup och rengör huden, samt ger den en vacker lyster. Ansiktsrengöringen passar för alla hudtyper.

Den oljiga konsistensen glider enkelt över huden och rengör grundligt och skonsamt, och lämnar din hud ren och fräsch.

2. ANSIKTSMASK

När huden är rengjord och torr appliceras din favorit bland Aqua Concentrates ansiktsmasker. Använd masken varje vecka eller när din hud behöver extra fukt.

Veckla ut masken och låt den sitta i 15 minuter innan den försiktigt tas av. Massera in överflödig produkt i huden och låt torka innan du fortsätter med hudvårdsrutinen.

Njut av en hud som känns fräschare, välvårdad och behaglig.

3. ANSIKTSKRÄM

Efter rengöring och ansiktsmask appliceras din valda Aqua Concentrates ansiktskräm. En ansiktskräm innehåller vårdande ingredienser som ser till att huden inte torkar ut. Det är därför ett viktigt steg i din hudvårdsrutin.

Med en ansiktskräm från Biotherm bevaras fukten i huden som känns behaglig, spänstig och välvårdad. Tack vare de aktiva ingredienserna blir din hud synligt förbättrad.

4. SOLSKYDD

Avsluta din hudvårdsrutin med solskydd. Prova vår Urban UV Defense Protective Hydrating Fluid SPF50+. Det är en lätt, fuktgivande ansiktskräm med mycket högt solskydd.

Huden påverkas dagligen av externa miljöfaktorer som föroreningar och UV-strålar. Detta solskydd lämnar din hud välfuktad, starkare och skyddad mot externa faktorer, som gör dig redo att möta dagen!

BRUN-UTAN-SOL FÖR ANSIKTET

Drömmer du om en vacker och skinande lyster i ansiktet som strålar av sol och sommar?
Med Biotherms Aqua Serum Autobronzant Face kan du få just det utan att behöva vistas i solens starka strålar.

UPPTÄCK VÅRA HUDVÅRDSPRODUKTER

På Biotherm hittar du ett stort utbud av hudvårdsprodukter som innehåller ingredienser av naturligt ursprung. Produkterna finns i olika former, skräddarsydda för olika hudtyper.

Upptäck vårt utbud av hudvårdsprodukter för både kropp och ansikte, och hitta rätt produkter för dig och din hud.