Brun-utan-sol för ansiktet

Drömmer du om en vacker och skinande lyster i ansiktet som strålar av sol och sommar?
Med Biotherms Aqua Serum Autobronzant Face kan du få just det utan att behöva vistas i solens starka strålar.

Denna lätta och uppfriskande brun-utan-sol för ansiktet ger en naturlig hudton och omedelbar fuktvård, och lämnar huden vackert strålande.

SOLKYSST HUD PÅ ETT ÖGONBLICK

Om du är en av oss som längtar efter en vacker, gyllene hud, men som är vaksamma mot längre vistelser i solens strålar, kan en brun-utan-sol för ansiktet vara din nya bästa vän.

Det är ingen hemlighet att solens UVA- och UVB-strålar kan vara skadliga för huden. Men det kan ändå vara lockande att vistas utomhus och rikta ansiktet mot solen, för att ge huden en somrig lyster. Lyckligtvis finns det alternativ till att få en solkysst hud. Med en brun-utan-sol kan du uppnå en gyllene glöd utan långvarig vistelse i de ultravioletta solstrålarna som kan orsaka solbränna och rödhet.

Biotherms Aqua Serum Autobronzant Face är en brun-utan-sol för ansiktet som ger en naturlig och skinande hudton. Denna produkt har en lätt serumkonsistens som gör den lätt att applicera och fördela jämnt över hela ansiktet, och erbjuder en perfekt kombination av fuktgivande egenskaper och en gyllene glöd till huden.

Denna brun-utan-sol för ansiktet kan användas av alla oavsett hudtyp och fungerar utmärkt i en fuktgivande hudvårdsrutin.

FUKT, FUKT OCH ÅTER FUKT

Om du vill inta sommarens många begivenheter med en solkysst hud som ser fräsch och stålande ut, är det en bra idé att införa fuktgivande produkter i din hudvårdsrutin.

Fukt är nämligen nyckeln till en skinande hudton och det är särskilt viktigt att huden är rik på fukt när du använder en brun-utan-sol. Det ger nämligen de bästa förutsättningarna för att produktens färg ska fördela sig jämnt över hudens yta.

HUDVÅRDSRUTIN SOM GER LYSTER

Biotherms Aqua Serum Autobronzant Face brun-utan-sol har fuktgivande egenskaper, vilka inte bara ger en känsla av välbefinnande utan ger dig också ett bra och jämnt resultat. Det är dock viktigt att huden i ansiktet är både ren och välfuktad innan brun-utan-sol appliceras, eftersom det skapar de bästa förutsättningarna för en jämn glöd utan fläckar eller ränder.

1. ANSIKTSRENGÖRING

Börja din hudvårdsrutin med att rengöra ansiktet för att tvätta hudens yta fri från smuts och överskottsolja, samt avlägsna döda hudceller.

När huden är fri från orenheter undviker du att brun-utan-sol-produkten applicerar extra färg på vissa områden och därmed ger en ojämn färgton.

Vi rekommenderar Biotherms Biosource Total Renew Oil Cleanser. Det är en skummande rengöringsolja som avlägsnar makeup och rengör huden, och ger den en jämn och vacker glöd.

Den härliga oljekonsistensen glider obehindrat över huden och rengör grundligt och skonsamt. Din hud lämnas ren, fräsch och redo för efterföljande hudvård.

2. ANSIKTSKRÄM

Efter rengöring kan du med fördel applicera en fuktgivande ansiktskräm som gör huden rik på fukt innan användning av brun-utan-sol.

Prova vår Aquasource Hyalu Plump Gel som är en fräsch dagkräm, vilken ger upp till 48 timmars* intensiv fukt till huden. Den har en lätt och snabbt absorberande gelkonsistens som smälter in i huden.

Hyalu Plump Gel innehåller både hyaluronsyra och Life Plankton, som är fuktgivande ingredienser av naturligt ursprung, vilka lämnar huden behaglig, lugn, fyllig och uppfriskad.

3. BRUN-UTAN-SOL FÖR ANSIKTET

Huden är nu förberedd och redo för brun-utan-sol. Aqua Serum Autobronzant Face är din nyckel till en gyllene glöd i ansiktet.

Utöver den omedelbara fuktvården och naturliga färgen, innehåller denna brun-utan-sol också pärlemor som fångar ljuset och ger en vacker och strålande hudton.

Ha ett par droppar i handen och applicera den lätta produkten med serumkonsistens mjukt i ansiktet. Låt den torka innan du lägger eventuell makeup.

Upplev en perfekt kombination av omedelbar fukt, gradvis sommarglöd och naturligt skinande hud.

4. SOLSKYDD

Även om brun-utan-sol ger dig en vacker lyster utan att du behöver vara i solen är det viktigt att skydda huden med solskydd innan du vistas utomhus, eftersom brun-utan-sol-produkten inte innehåller SPF.

Huden i ansiktet påverkas dagligen av externa miljöfaktorer. Därför rekommenderar vi att du som sista steg i din hudvårdsrutin på morgonen använder en produkt med solskydd.

Prova exempelvis vår UV Defense Protecting Hydrating Fluid SPF50+. Det är en fuktgivande ansiktskräm med mycket högt solskydd som lämnar din hud välfuktad, starkare och skyddad mot yttre miljöfaktorer.

Hudvård för ung hud och livsstil

På Biotherm har vi utvecklat hudvård särskilt för 18 - 25 åringars hud och livsstil.
Produkterna har lätt konsistens och fuktar din hud. Tack var de aktiva ingredienserna blir din hud synligt förbättrad.

Upptäck Aqua Concentrates och få inspiration till hur du kan skapa en hudvårdsrutin som passar till din huds behov.