KROPPSVÅRD SOM GER LYSTER

UPPTÄCK EN HÄRLIG HUDVÅRDSRUTIN FÖR KROPPEN MED BIOCORPS KROPPSSERUM OCH KROPPSSKRUBB

Huden är kroppens största organ och det är därför viktigt att ta väl hand om den. Med en vårdande och näringsgivande kroppsvårdsrutin kan du hjälpa huden att upprätthålla dess naturliga barriär, vilket skyddar oss mot utefrånkommande påverkningar.

Upptäck våra Biocorps kroppsvårdsprodukter som innehåller näringsgivande ingredienser, vilka lämnar din hud med en strålande lyster. Dessa produkter är väl ägnade för dig som har tendens till finnar på ryggen, jordgubbshud och knottrig hud.

BIOCORPS ANTI-ROUGHNESS PEELING SCRUB

Biotherms Biocorps Anti-Roughness Peeling Scrub är en korrigerande och exfolierande skrubb som är framtagen för att öka hudens lyster.

Denna kroppsskrubb är designad att avlägsna döda hudceller för att återuppliva matt och stram hud. Det gör att vår Peeling Scrub passar till dig som letar efter en mild, men ändå grundlig, exfoliering av kroppen utan att kompromissa med hudens välbefinnande.

Den revitaliserande formulan innehåller Biotherms unika signaturingrediens med naturligt ursprung, Life Plankton™, vilken är känd för sina förnyande egenskaper. Därutöver hittar du också salicylsyra i denna härliga skrubb, som är en verkningsfull hudvårdsingrediens som får huden att upplevas mer strålande med ökad lyster. Salicylsyran kompletteras med peptider, som hjälper med att förfina hudens yta, och näringsgivande oljor som lämnar huden mjuk och strålande. De små, fina kornen i kroppsskrubben är aprikosfröpulver som varsamt exfolierar döda hudceller och gör så att huden känns förnyad och smidigare.

Biocorps Anti-Roughness Peeling Scrub är väl ägnad för alla hudtyper, även känslig och torr hud. Använd skrubben två till tre gånger i veckan på ren och fuktig hud.

BIOCORPS ANTI-BUMP BODY SERUM

Prova också Biocorps Anti-Bump Body Serum, som är ett koncentrerat kroppsserum för daglig användning. Serumet ger kemiska peeling-egenskaper till en kroppsvård som motverkar matt, stram och knottrig hud. Det gör att detta serum passar dig med tendens till torr hud, knottrig hud eller orenheter på kroppen.

Serumet är formulerat med en kombination av ingredienser som är vanligt förekommande i hudvård i ansiktet. Du hittar bland annat Life Plankton™ samt AHA + BHA + PHA, som är en ideal trio av syror, vilka arbetar på hudens yta och bidrar till att hudens upplevs som jämnare och friskare med mer glöd. Serumet innehåller också hyaluronsyra som är en kraftfull ingrediens inom hudvård och som har en kliniskt dokumenterad verkan av att fukta huden. Tillsammans får du ett serum som ökar hudens lyster.

Den snabbt absorberande formulan gör det möjligt att fukta din hud innan du klär på dig på morgonen, eller på kvällen innan du lägger dig. Serumet har en mild och fräsch doft som ger en lyxig kroppsvårdsupplevelse.

 

 

KROPPSVÅRDSRUTIN FÖR EN JÄMN OCH STRÅLANDE HUD

Vägen till en strålande, mjuk och härlig hud behöver inte vara lång och krävande. På Biotherm vet vi hur frustrerande stram, torr och knottrig hud kan vara, men precis som med hudvård för ansiktet kan du med de rätta produkterna till kroppen möta din huds behov.

1. DUSCHGEL

Första steget i en effektiv kroppsvårdsrutin är rengöring. Liksom med hudvård för ansiktet är det väsentligt att få tvättat och rengjort huden på kroppen, för att göra den ren och redo för den efterföljande vården.

Prova exempelvis vår Lait De Douche Shower Milk, som en fuktgivande duschgel för alla hudtyper. Den är formulerad med näringsgivande oljor. Denna verkningsfulla och milda produkt rengör kroppen och ger din en behaglig och uppfriskande duschupplevelse.

Resultatet är en ren och mjuk hud.

2. BODY SCRUB

Efter att du har rengjort huden på kroppen kan du två till tre gånger i veckan använda vår Biocorps Anti-Roughness Peeling Body Scrub, som ger en mild men grundlig exfoliering av kroppen utan att kompromissa med hudens välbehag.

Denna kroppsskrubb kan du med fördel använda i duschen. Värm en liten mängd produkt mellan handflatorna för en lättare applicering. Massera sedan försiktigt in skrubben på fuktig hud över hela kroppen i cirkulära rörelser. Du kan välja att använda den på utvalda områden som ofta känns torra och matta, exempelvis knän och armbågar. Skölj efteråt av med vatten.

Resultatet är en fräsch och ren hud som upplevs behagligare och jämnare.

3. KROPPSSERUM

Kroppsvården fortsätter efter att du har kommit ut ur duschen. För att uppnå de bästa resultaten kan du inkludera Biotherm Biocorps Anti-Bump Body Serum som tredje steg i din kroppsvårdsrutin. Detta serum för kroppen motverkar knottrig och stram hud.

Serumet kan användas både morgon och kväll genom att värma en liten mängd produkt mellan handflatorna. Applicera serumet på torr och ojämn hud som är i behov av peeling. Massera in produkten i huden med cirkulära rörelser.

Resultatet är en känsla av återupplivad hud som känns smidigare och med synlig lyster.

4. BODY LOTION

Efter exfoliering rekommenderar vi att du använder en kroppslotion som Lait Corporel Moisturizing Body Milk för att fukta och lugna huden. Vår härliga, fräscha kroppslotion ger fukt till huden i upp till 48 timmar, absorberas snabbt och stärker hudens naturliga barriär redan vid första användningen.

Denna lotion kan användas dagligen på alla hudtyper men passar särskilt för dig med tendens till torr hud. Används på ren och torr hud med mjuka, cirkulära rörelser. Resultatet är en fuktad hud som upplevs som silkeslen och med ökad elasticitet.

Läs mer om alla fördelarna med Lait Corporel L’Original.

5. SOLSKYDD

Avsluta din kroppsvårdsrutin med solskydd. Med våren och sommaren följer solens varma strålar, som flera har längtat efter under de kalla och mörka vintermånaderna. Det är viktigt att skydda huden mot solens starka strålar med solskydd.

Använd Biotherm Waterlover Sunmilk på hela kroppen innan du går ut i solen. Denna härliga solkräm kan användas oavsett hudtyp och finns i både SPF30 och 50. Du är därmed säkrad högt skydd mot solens UVA- och UVB-strålar.

Läs vår guide till solskydd och hitta din favorit.

UTFORSKA VÅRA KROPPSVÅRDSPRODUKTER

På Biotherm förstår vi viktigheten av kroppsvård. Utforska vårt utbud av hudvårdsprodukter för hela kroppen och hitta de rätta produkterna för dig och din hud.