BERIKAD MED LIFE PLANKTON OCH E-VITAMIN

48 TIMMARS ÅTERFUKTANDE EFFEKT

LAIT CORPOREL L'ORIGINAL

DIN IKON FÅR EN NY LOOK

Din ikoniska Lait Corporel L'Orginal förnyar sitt utseende, men den populära, fräscha och återfuktande formulan som vi alla känner och älskar förblir densamma.

48-TIMMAR FUKT OCH STARKARE HUDBARRIÄR

Biotherm Lait Corporel L'Orginal är en fräsch bodylotion som återfuktar huden i 48 timmar, absorberas snabbt och stärker kroppens hudbarriär vid första användning. Denna bodylotion för dagligt bruk kan användas på alla hudtyper och är särskilt lämplig för torr hud eftersom den har en härlig återfuktande och vårdande effekt.

Passar alla hudtyper.

delikat aroma och en fräsch konsistens

Lait Corporel L'Orginal har den en härlig doft och en fräsch formula som gör det till ett sant nöje att använda den varje dag.

Använd på ren och torr hud. Massera försiktigt krämen över hela kroppen i cirkulära rörelser. Den mjölkvita formulan tas snabbt upp av huden utan att kladda och man kan därför klä på sig väldigt snart efter applicering. Huden upplevs återfuktad och silkeslen med förbättrad elasticitet. Doften ger en härlig känsla av renhet och välbefinnande.

BERIKAD MED LIFE PLANKTON™, CITRUSFRUKTER OCH E-VITAMIN

Vår bästsäljande bodylotion i Norden innehåller algen Life Plankton™ som kommer från de franska Pyrenéerna och är känd för sina lugnande och regenererande egenskaper.

Lait Corporel L'Orginal innehåller extrakt av citrusfrukter och E-vitamin som gör huden mjuk och smidig.

TA HAND OM DIN KROPP PÅ SAMMA SÄTT SOM DU TAR HAND OM DITT ANSIKTE

Kroppen förbises ofta när vi pratar om att ta hand om oss själva och vår hud, men med Lait Corporel-serien blir det lätt att ta väl hand om sin kropp. Prova till exempel Lait de Douche Shower Milk eller Biomains handkräm.

HITTA ALLA PRODUKTER NEDAN