Waterlover Sun Mist SPF30
  • Waterlover Sun Mist SPF30

Waterlover Sun Mist SPF30

Biotherm Waterlover Sun Mist SPF30 är ett solskydd för ansikte och kropp som är lämpligt för både vuxna och barn.

EAN: 3614272459052

availablesizes.topic

  • 200 ml.

Biotherm Waterlover Sun Mist SPF30 är en fuktgivande och transparent solspray som skyddar din hud mot både UVA- och UVB-strålar. Ingredienser och förpackning är särskilt utvalda för att respektera växtplankton och havsmiljön.

Biotherm Waterlover Sun Mist SPF30 är en solspray som ger ett bredspektrigt solskydd mot både UVA- och UVB-strålar.

Solsprayen är vattenfast och har en behaglig konsistens som ger en frisk känsla vid applicering. Den praktiska sprayen gör det enkelt att fördela produkten över hela kroppen innan den smörjs in och lämnar inga vita märken på huden. Huden upplevs som silkeslen och behaglig.

Solsprayens ingredienser och förpackning är särskilt utvalda för att respektera växtplankton och havsmiljön.

Fördelar med Biotherm Waterlover Sun Mist SPF30:

Skyddar huden mot UVA- och UVB-strålar

Vattenfast solskydd

Lämnar inga vita märken

Produktens ingredienslista kan uppdateras över tid. Konsultera alltid ingredienslistan som finns på den köpta produktens förpackning.

För att säkra att din hud är skyddad mot solens strålar är det viktigt att applicera tillräckligt med produkt i god tid innan du går ut.

Hur ska du använda den?

Applicera Waterlover Sun Milk 20 minuter före du går utomhus.


Sörj för att applicera ett nytt lager solskydd regelbundet (minst varannan timme) för att bevara skyddet. Kom ihåg att också applicera ett nytt lager efter varje gång du har badat, svettats mycket eller har torkat dig med handduk.

Tänk på detta:

Undvik att uppehålla dig direkt i solen när den är som starkast.

Applicera inte solkrämen runt ögonen. Får du produkt i ögonen ska du direkt skölja noggrant med vatten.

Ett gott råd:

Smörj in dig med solkräm två gånger! Du skyddas bättre om du smörjer dig två gånger med ca 20 minuters mellanrum före du går ut i solen. Det ökar mängden solkräm och ger färre områden på kroppen som inte är täckta med solkräm. Be gärna någon om hjälp för att smörja på ryggen.

Förpackningen till Waterlover Sun Mist SPF 30 kan återvinnas

När din Waterlover Sun Mist SPF30 är slut kan du skruva ut pumpen ur flaskan. Flaskan sorteras som plast och pumpen som vanligt hushållsavfall.

Produkten har en lätt och behaglig konsistens som gör appliceringen till en uppfräschande upplevelse. Den lämnar inga synliga märken och huden känns efteråt silkeslen och behaglig.