T-Pur Anti Oil & Shine
T-Pur Anti Oil & Shine
  • T-Pur Anti Oil & Shine
  • T-Pur Anti Oil & Shine

T-Pur Anti Oil & Shine

Biotherm Homme T-Pur Anti-Oil & Shine är en svalkande ansiktskräm med gel-textur som återfuktar huden, gör att porerna upplevs mindre synliga och huden mindre oljig.

EAN: 3614272975019

Biotherm Homme T-Pur Anti Oil & Shine Gel Moisturizer är en uppfriskande ansiktskräm för män som motverkar utseendet av fet hud.

Biotherm Homme T-Pur Anti Oil & Shine Gel Moisturizer är en uppfriskande ansiktskräm för män, som har en lätt gel-textur. Krämen tillför huden fukt och vård och lämnar den med en fräsch känsla av välbehag.

Biotherm Homme T-Pur Anti Oil & Shine passar till män som vill minska utseendet av fet hud och samtidigt ge huden fuktvård. Med den uppfriskande ansiktskrämen kommer också porerna upplevas som mindre synliga.

Fördelar med Homme T-Pur Anti Oil & Shine:

Motverkar utseendet av fet hud

Porerna upplevs som mindre synliga

Fuktar och vårdar huden

Lämnar huden med en fräsch och behaglig känsla

Produktens ingredienslista kan uppdateras över tid. Konsultera alltid ingredienslistan som finns på den köpta produktens förpackning.

Biotherm Homme T-Pur Anti Oil & Shine Gel Moisturizer kan användas dagligen både morgon och kväll. Använd fuktkrämen på rengjord hud för maximal verkan och komfort.

1. Pumpa ut en dos fuktkräm i handflatan.

2. Använd bägge händerna till att fördela krämen över ansiktet, men undvik ögonområdet.

3. Stanna vid halsen.

Biotherm Homme T-Pur Anti Oil & Shine har en gel-textur som känns fräsch på huden. Efter applicering lämnar ansiktskrämen en känsla av fräschhet och välbehag. Den absorberas snabbt utan att kännas klibbig på huden.