Soothing Balm - Alcohol Free
  •  Soothing Balm - Alcohol Free

Soothing Balm - Alcohol Free

Soothing Balm - Alcohol Free är en lugnande aftershave-creme för män.

EAN: 3614273475846

Biotherm Homme Basic Aftershave Soothing Balm - Alcohol Free är den perfekta lösningen för män som vill ha en mjuk och lugnande aftershave balm för att tackla irritation efter rakning. Med en alkoholfri formula lindrar den omedelbart irriterad hud medan den tillför huden vård och fukt.

Denna aftershave balm är framtagen för att lugna och lindra huden efter rakning, vilket ibland kan irritera huden. Den innehåller närande ingredienser som arbetar för att förbättra hudens smidighet och efterlämnar den mjuk och behaglig.

Biotherm Homme Basic Aftershave Soothing Balm kan användas dagligen efter rakning för en fuktgivande vård. Ge din hud den bästa efterbehandlingen efter rakning med denna lugnande och verkningsfulla aftershave-balm.

Fördelar med Homme Basic Aftershave Soothing Balm - Alcohol Free:

Lindrar och lugnar irriterad hud efter rakning

Innehåller näringsgivande och fuktgivande ingredienser

Ger en smidig hud

Lämnar huden mjuk och behaglig

Produktens ingredienslista kan uppdateras över tid. Konsultera alltid ingredienslistan som finns på den köpta produktens förpackning.

Biotherm Homme Basic Aftershave Soothing Balm - Alcohol Free ska appliceras omedelbart efter rakning på ett torrt ansikte och hals.

Häll en liten mängd av balmen ut i dina händer och applicera aftershaven i cirkulära rörelser. Börja från din panna till dina kinder, från din näsa till dina öron och avsluta med hakan och halsen.

Undvik att applicera aftershaven i ögonområdet.

Biotherm Homme Basic Aftershave Soothing Balm - Alcohol Free har en lätt konsistens som känns behaglig på huden. Aftershaven har en mjuk textur, vilket gör den lätt att applicera och sprida ut över huden efter rakning.

Den lätta konsistensen tränger snabbt in i huden utan att ge en kladdig känsla. I stället lämnas huden med en uppfriskad och behaglig känsla.