BIOTHERM INTRODUCERAR NY
ÖGONKRÄM MED RETINOL

Visste du att huden runt ögonen i genomsnitt är fem gånger tunnare än resten av ansiktet, och dessutom är det mest elastiska området? På grund av det har huden runt ögonen tendens till att vara en av de första zonerna i ansiktet som visar synliga ålderstecken.

Det kan därför vara en bra idé att införa en ögonkräm i din hudvårdsrutin, om du inte redan har gjort det. Prova Biotherms Blue Pro-Retinol Eye Cream.

EN EFFEKTIV ÖGONKRÄM

På Biotherm har vi utvecklat en innovativ ögonkräm full med fördelar och anti age-egenskaper. Blue Pro-Retinol Eye Cream minskar fina linjer runt ögonen och ger verkningsfulla resultat. Efter endast en veckas användning kommer din ögonkontur att framstå som ljusare och fastare, och efter en månad kommer du att uppleva en tydlig minskning av rynkor i ögonområdet.*

*Kosmetoklinisk undersökning av 40 kvinnor i 1 månad

THE POWER OF BIOSCIENCE

aktive ingredienser

Denna ögonkräm innehåller Biotherms unika signaturingrediens Life Plankton, som tillsammans med förnyande Pro-Retinol och koffein bidrar till hudens välbefinnande, hudcellsförnyelse och minskar synligheten av mörka ringar.

LIFE PLANKTON

PRO-RETINOL

CAFFEIN

melt-in-balm konsistens

Med en unik melt-in-balm konsistens tränger Blue Pro-Retinol Eye Cream enkelt in i din hud. Denna silkeslena formula är särskilt framtagen för den känsliga huden runt ögonen och är testad under oftalmologisk kontroll.

ETT PERFEKT TILLÄGG TILL DIN BIOTHERM HUDVÅRDSRUTIN

För att vårda den fina huden runt ögonen kan du med fördel inkludera Biotherms Blue Pro-Retinol Eye Cream i din hudvårdsrutin. Den lätta formulan gör ögonkrämen enkel att applicera och ger välbefinnande till huden redan efter första användningen.

Hudvårdsrutiner är individuella, men här nedanför hittar du inspiration till hur din Biotherm hudvårdsrutin kan se ut:

 

Första steget i din hudvårdsrutin bör bestå av rengöring.

Välj en ansiktstvätt som passar din huds behov. Prova exempelvis Biosource Total Renew Oil Cleanser, som är en skummande rengöringsolja som rengör huden och ger glöd. Eller vår Cera Cleanser Cream-to-Foam ansiktsrengöring som skonsamt rengör huden och lugnar den utan att göra den torr.

I steg nummer två kan du med fördel använda ett serum. Det finns många fördelar med att introducera en mer koncentrerad hudvårdsprodukt i din rutin. Prova exempelvis vårt Life Plankton Elixir Serum som har en både fuktgivande och regenererande verkan, och lämnar huden stärkt och redo för dagens utmaningar.

På kvällen är Blue Retinol Night Serum ett bra tillskott till din hudvårdsrutin. Detta serum är ett avancerat anti age-serum som ger jämn hud, minskar ålderstecken och främjar hudens förnyelse.

Tredje steget i din hudvårdsrutin bör vara en ansiktskräm. Här kan du exempelvis använda Blue Pro-Retinol Cream på dagen och Blue Therapy Night Cream på kvällen.

Båda ansiktskrämerna hjälper med att minska fina linjer och rynkor, och huden lämnas mjukare, jämnare och fastare.

Det fjärde steget handlar om ögonvård – och här kommer Blue Pro-Retinol Eye Cream in i bilden. Använd denna ögonkräm morgon och kväll genom att applicera en liten mängd på ditt ringfinger. Med mjuka rörelser masseras Blue Pro-Retinol Eye Cream in i huden runt ögonen.

Upptäck BIOTHERMS HUDVÅRDSPRODUKTER

Nedanför hittar du några av våra populära produkter som tillsammans med Blue Pro-Retinol Eye Cream kan ingå i din hudvårdsrutin.

RETINOL – VAD ÄR DET OCH HUR VERKAR DET I HUDVÅRD?

UPPTÄCK