Blue Peptides Uplift Cream SPF 30

Hur ändrar sig huden med åldern? 

I takt med att vi blir äldre börjar ålderstecken så smått att visa sig på huden.

Fina linjer och rynkor blir mer framträdande med tiden, eftersom huden har varit exponerad för solljus och andra yttre påverkningar. Men åldrande i huden sker också inifrån, bland annat eftersom mängden av kollagen i huden sjunker med åldern, vilket gör huden mindre elastisk och fast.

Läs vad som sker med huden när vi åldras och hur du kan ta hand om din hud med Biotherms Blue Peptides Uplift ansiktskräm.

VARFÖR FÅR MAN RYNKOR?

Vi föds alla med en len och fyllig hud när vi kommer till världen. Vi känner alla till spädbarns mycket fina och mjuka hud.

Med tidens gång kommer vår hud sakta med säkert att börja åldras, vilket bland annat visar sig genom att den blir mindre elastisk och får tendens till att bli torrare. Samtidigt kommer fina linjer och rynkor bli tydligare i huden, och många upplever att huden mister sin fasthet.

Hudens förändringar är en naturlig del av att bli äldre. När vi åldras kommer också vår hud att åldras. Men vissa hudförändringar kan också påskyndas av yttre påverkningar. Därför kan det vara mycket individuellt på vilket sätt och hur snabbt huden åldras från person till person. Men med tiden kommer alla att få rynkor och en hud som inte är lika fast som den en gång var.

KOLLAGENNIVÅN I HUDEN SJUNKER MED ÅLDERN

Om vi kollar på vad som åldrar huden inifrån kan vi inte komma förbi kollagen. Kollagen är ett protein som finns naturligt i huden och som tillsammans med proteinet elastin har en direkt inflytelse på hudens elasticitet och fasthet. Det är kollagen som får huden till att ha sitt ungdomliga utseende.

När vi blir äldre blir huden naturligt mindre fast, vilket förklaras av att det bildas mindre kollagen. Från 25 – 30 årsåldern börjar kollagenproduktionen i huden att avta och här kommer många uppleva att de första linjerna börjar att dyka upp.

Det är ganska naturligt att tillverkningen av kollagen minskas bit för bit i huden, medan solens strålar också har en verkan på vår kollagennivå.

KOLLAGENPEPTIDFRAKTIONER

Bidrar till att kompensera för synliga ålderstecken orsakade av kollagenförlust i huden.

LIFE PLANKTON

Biotherms ikoniska aktiva och naturliga ingrediens, sex gånger patenterad, med unik förmåga att främja hudens regenerering och boosta effektiviteten av andra ingredienser.

SPF30

Skyddar din hud mot åldrande orsakat av UV-strålar.

YTTRE PÅVERKNINGAR SOM ÅLDRAR HUDEN

En av de yttre påverkningarna som har mest inflytande över hudens åldrande är solen. Solen består av UVA- och UVB-strålar, vilka bägge kan ha en betydlig påverkan på vår hud och dess åldrande.

När UVA-strålar tränger in i huden kan det orsaka tidigt åldrande och pigmentfläckar, medan UVB-strålar primärt påverkar hudens yta och kan orsaka solbränna.

Bägge sorters strålar kan skada hudcellerna och minska produktionen av kollagen, och därför göra huden mindre elastisk och fast.
För att skydda din hud mot UVA- och UVB-strålar är det viktigt att använda ett bredspektrigt solskydd och så långt som möjligt undvika solexponering, särskilt när UV-indexet är högt. Med de rätta solskyddsprodukterna kan du hålla hudens kollagennivå bättre intakt.

HUDVÅRDSPRODUKTER MED KOLLAGENPEPTIDFRAKTIONER

Peptider är en erkänd och välanvänd ingrediens i anti-aging hudvård. Och det med god grund. De bidrar nämligen till att göra huden motståndskraftigare.

Hudens egna peptider är små kedjor av aminosyror som fungerar som byggstenar för protein i huden, häribland också kollagen.

UPPLEV BIOTHERMS NYA ANSIKTSKRÄM MED PEPTIDER

Biotherm Blue Peptides Uplift ansiktskräm är berikad med Biotherms signaturingrediens Life Plankton som har en unik förmåga att främja hudens återbildande och stärka andra ingrediensers verkan.

Där ut över innehåller krämen kollagen peptid-fraktioner som bidrar till att kompensera för synliga ålderstecken orsakade av kollagenförlust i huden.

Möt de nya krämerna i serien och läs om hur du kan använda dem dagligen.

BIOTHERM BLUE PEPTIDES UPLIFT ANSIKTSKRÄMER

Upplev hemligheten bakom en synligt fastare hud och en strålande glöd med Blue Peptides Uplift ansiktskrämer.

Blue Peptides Uplift-hudvårdsserien består av fyra ansiktskrämer målriktade mot olika behov och rutiner. Gemensamt för dem alla är att de har fuktgivande och uppstramande egenskaper, som bidrar till att bevara en fast och synligt uppstramad hud.

Krämerna är utvecklade med en unika formula som ger en lugnande upplevelse på huden. Upplev en silkeslen balm-konsistens som smälter på huden.

Oavsett om du letar efter en rik nattkräm, en lätt nattkräm eller en ansiktskräm som förenar UV-skydd med peptider, finns det en Blue Peptides Uplift ansiktskräm för dig.

BIOTHERM BLUE PEPTIDES UPLIFT CREAM

Denna ansiktskräm är väl ägnad för alla hudtyper, även känsliga.
Uppnå omedelbart fastare hud, synligt fräsch glöd och en uppstramad hud över tid.
Använd ansiktskrämen varje morgon på rengjord hud, både på ansiktet och halsen, eventuellt efter applicering av Life Plankton Elixir Serum.

BIOTHERM BLUE PEPTIDES UPLIFT CREAM RICH

Samma ansiktskräm finns också i en rik utgåva som är framtagen för torr hud, även känslig.
Krämen har en mycket näringsgivande och smältande balm-konsistens.
Applicera krämen varje morgon på ditt rengjorda ansikte och hals. Denna kräm kan också användas efter användande av serum.

BIOTHERM BLUE PEPTIDES UPLIFT CREAM SPF 30

Njut av samma fuktgivande och vårdande egenskaper i denna kräm som också innehåller ett högt SPF-skydd, vilket skyddar din hud mot ålderstecken från solens UV-strålar.
Ansiktskrämen ger en behaglig sensorisk upplevelse vid applicering och en omedelbar rosa glöd.
Använd krämen varje morgon efter rengöring av ansiktet och halsen.

BIOTHERM BLUE PEPTIDES UPLIFT CREAM NIGHT

Skapa den fulla rutinen med en nattkräm i samma serie. Gläd dina sinnen med en berikande upplevelse varje kväll. Den sensoriska nattkrämen har en mjuk och krämig konsistens som smälter på huden.
Använd nattkrämen varje kväll på rengjord hud efter applicering av serum, till exempel Biotherms Life Plankton Elixir Serum eller Biotherm Blue Retinol Night Serum.

BIOTHERMS BLUE COMMITMENTS

På Biotherm önskar vi att utveckla verkningsfulla och miljömedvetna produkter. Vår Blue Peptid Uplift-serie innehåller ingredienser med naturligt ursprung. Förpackningen i hudvårdsserien är tillverkat av 40% återvunnet glas med ett lock av 100% återvunnen plast.

LIFE PLANKTON ELIXIR

REDAN EFTER ÅTTA DAGAR UPPLEVS HUDKVALITETEN SOM SYNLIGT FÖRBÄTTRAD OCH STÄRKT.

UPPTÄCK