Guide till en enkel hudvårdsrutin

En bra hudvårdsrutin är inte bara förbehållen kvinnor. Män har i lika hög grad användning för vårdande och lugnande produkter, vilka kan ingå som en del av en morgon- och kvällsrutin och hjälpa med att skydda och stärka huden.

En verkningsfull hudvårdsrutin behöver varken vara tidskrävande eller avancerad. Ofta kan du med ganska få, och rätta, produkter göra stor skillnad för din hud. Detta oavsett om du vill ge din hud mer fukt, minska fina linjer och orenheter, eller i allmänhet stärka hudens barriär.

Biotherm Homme är vår gren av hudvårdsprodukter som är särskilt framtagna för män och deras unika behov av hudvård. I vårt sortiment för män kan du hitta produkter till olika hudtyper och skapa en enkel och vårdande hudvårdsrutin.

MÄN OCH KVINNORS HUD HAR OLIKA BEHOV

Vi kan alla vara utmanade av de samma hudproblem oavsett kön. Ändå är det skillnad på män och kvinnors hud, vilket ställer krav på de produkter vi använder.
Män har i allmänhet tendens till att ha synligare porer, lite grövre hudstruktur, tjockare hud och i vissa fall också torr hud efter rakning. Testosteronnivån är naturligt högre hos män och det kan också medverka till en ökad produktion av sebum, vilket kan ge tendens till fet och oren hud.

Biotherm Homme har i mer än 35 år skräddarsytt ansiktsvård för män över hela världen. Alla produktserier under Homme är framtagna för att möta mäns hudvårdsbehov oavsett hudtyp.

VILKEN ÄR DEN BÄSTA ANSIKTSVÅRDEN FÖR MÄN?

Om du är ny inom hudvård eller ännu inte har hittat de rätta produkterna för din hud, kan det vara en bra början att identifiera vilka utmaningar och behov din hud har.

Försök att besvara nedanstående frågor om din hud:

●      Ser din hud torr ut?
●      Har du tendens till fet hud eller orenheter?
●      Ser din hud matt eller tråkig ut?
●      Har du ålderstecken i huden som du gärna vill minska?
 

När du bättre känner till din huds behov blir det lättare att hitta produkter som kan hjälpa dina eventuella hudproblem och säkra den optimala hudvården.

LÄTT OCH SMIDIG HUDVÅRDSRUTIN FÖR MÄN

När du ska skapa en ny rutin för din ansiktsvård är det en fördel att börja enkelt med ansiktsrengöring och ansiktskräm. Eventuellt kan du också komplettera med ögonkräm och serum. Rengöring och fukt är utmärkta grundstenar i varje hudvårdsrutin, och du kan alltid bygga vidare på rutinen med nya produkter.

Biotherm Homme består av flera hudvårdsserier som utöver sina vårdande egenskaper också är målriktade mot de olika behov din hud kan ha.
 

Biotherms Homme tre unika produktserier:

Aquapower

Fuktvård

Force Supreme

Anti-age hudvård

T-Pur

Mot oren och fet hud

Vi guidar dig till en enkel hudvårdsrutin med Aquapower, Force Supreme och T-Pur, så du kan komma gott i gång med din nya ansiktsvård.

AQUAPOWER – HUDVÅRDSRUTIN MOT TORR HUD FÖR MÄN

Aquapower är målriktad fuktvård för män som hjälper med att stärka hudens barriär och ge huden förnyad glöd. Den verkningsfulla och fuktgivande hudvårdsserien innehåller vår stärkande signaturingrediens Life Plankton, vilken ger näring till huden och bidrar till en optimal fuktnivå.

1. Rengöring

Första steget i varje hudvårdsrutin är rengöring. Biotherm Homme Aquapower Gel Cleanser är den ideala rengöringsprodukten för dig som har tendens till torr hud.

Aquapower Cleanser rengör huden grundligt och lämnar den mjuk och välvårdad.

2. ÖGONKRÄM

Till den känsliga huden runt ögonen kan du använda Biotherm Homme Aquapower Fresh Eyes. Ögonkrämen är berikad med algen Life Plankton™, Biotherms signaturingrediens, som omedelbart ger huden fukt. Krämen innehåller också koffein och mentol, vilka hjälper med att minska trötta och svullna ögon.

Fräscha upp ögonområdet med denna dämpande ögonkräm.

3. ansiktskräm

Även Biotherm Homme Aquapower-serie har flera fuktgivande ansiktskrämer.
Aquapower Advanced Gel är en dagkräm som innehåller Life Plankton™, vilken bland annat är känd för sina lugnande egenskaper. Denna kräm stärker hudens barriär och är väl ägnad för alla hudtyper och åldrar. Huden lämnas välfuktad och närd med förnyad glöd.
Biotherm Homme Aquapower 72H Gel-Cream är en vårdande ansiktskräm som omedelbart släcker hudens törst. Denna ansiktskräm innehåller också Life Plankton och säkrar målriktad fuktvård i upp till 72 timmar*.

*instrumentellt test

FORCE SUPREME – HUDVÅRDSRUTIN MOT ÅLDERSTECKEN FÖR MÄN

Biotherms Homme-kollektion av antiage-hudvård för män minskar tecken på åldrande, som fina linjer och rynkor.

1. rengöring

Som första led i din antiage-hudvårdsrutin kan du använda en av Biotherms många rengöringsprodukter. Du kan välja Biotherm Homme Cleansing Gel PNM som är en tvättgel, vilken kan användas av alla hudtyper. Denna rengöring innehåller kokosbetain och salicylsyra som verkningsfullt rengör huden och avlägsnar orenheter. Cleansing Gel PNM är perfekt för att mjukgöra skägghåret innan rakning.

2. serum

Biotherm Homme Force Supreme Youth Architect Pro-Retinol Serum är en koncentrerad hudvårdsprodukt som hjälper med att motverka synliga ålderstecken hos män.
Detta serum innehåller aktiva ingredienser som den återbildande Life Plankton™, Pro-Retinol, Blue Algae extrakt och pro-xylane, vilka alla medverkar till en fastare, mer jämn och mjuk hud.
Med detta serum kommer din hud framstå som jämnare med en naturlig glöd medan synligheten av fina linjer minskas. Du kan använda serumet dagligen efter rakning och som avslutande produkt i din antiage-hudvårdsrutin.

3. ÖGONKRÄM

Önskar du en vårdande ögonkräm med antiage-egenskaper är Biotherm Homme Force Supreme Eye Cream utmärkt. Ögonkrämen motverkar synliga tecken på åldrande hos män och kan användas av alla hudtyper.
Force Supreme Eye Cream särskilt framtagen för den känsliga huden runt ögonen och hjälper med att minska synligheten av fina linjer och mörka ringar.

4. ANSIKTSKRÄM

Som antiage-ansiktskräm har Biotherm Homme skapat en gelkräm som minskar synliga tecken på åldrande hos män.
Force Supreme Youth Architect Cream innehåller vår signaturingrediens Life Plankton™, med lugnande egenskaper och proxylane som motverkar ålderstecken.
Den lätta konsistensen känns behaglig på huden och tas snabbt upp. Upplev en hud som verkar fastare, jämnare och mjukare.

T-PUR – HUDVÅRDSRUTIN MOT ORENHETER HOS MÄN

Denna unika produktserie av rengöringsprodukter och ansiktskrämer arbetar verkningsfullt för att avlägsna feta ämnen och orenheter utan att torka ut huden.

1. rengöring

Har du tendens till fet hud eller orenheter har Biotherm skapat en ansiktsrengöring för fet hud som hjälper med att minska överskott av feta ämnen från huden.
Biotherm Homme T-Pur cleanser har en krämig och fyllig konsistens som effektivt rengör huden och lämnar den med ett mindre oljigt utseende, fri från alla former av ytliga orenheter och med en uppfräschande mjuk känsla.
Med denna ansiktsrengöring minskas fet hud utan att torka ut huden.

2. Ansiktskräm

Med Biotherm Homme T-Pur Anti Oil & Shine Gel Moisturizer får du en uppfriskande ansiktskräm med en lätt gelkonsistens.
Denna gel-kräm motverkar fet hud och bidrar till att porerna framstår som mindre synliga.
Krämen fuktar och vårdar huden och lämnar den med en fräsch känsla, utan en fet hudyta. Perfekt för dig som önskar en fuktgivande vård som samtidigt minskar ett glansigt utseende.

HITTA ANSIKTSVÅRD TILL DIN RUTIN

Aquapower

Den fuktgivande produktserien

Force supreme

Anti-age produktserie

T-pur serien

Produktserie mot orenheter