Eau Vitaminée Spray
  •  Eau Vitaminée Spray

Eau Vitaminée Spray

Eau Vitaminée Eau De Toilette är en lätt och uppfriskande doft.

EAN: 3367729571097

availablesizes.topic

  • 100 ml.

Biotherm Eau Vitaminée Eau de Toilette är en lätt och uppfriskande doft, som omedelbart stimulerar både kropp och sinne. Perfekt för varje kvinna som önskar sig en feminin och uppfriskande doftupplevelse.

Biotherm Eau Vitaminée de Toilette bjuder på aromer inspirerade av solsken och citrusfrukter, som ger en uppfriskande och upplyftande doft. Den är också berikad med noter av vit mysk och livgivande vitaminer, som fångar in den friska essensen av naturen och ger en känsla av välbefinnande.

De djupa noterna från mysken kombinerat med de ljusa doftnoterna från citrusfrukterna skapar en unik doftupplevelse. Upplev en uppfriskande, lätt doft med Biotherm Eau Vitaminée de Toilette.

Fördelar med Eau Vitaminée Eau de Toilette:

• Upplyftande doft berikad med E-vitamin och mjukgörande ingredienser.

• Sprudlande doftnoter av grapefrukt, apelsin, jasmin, freesia och mysk som ger en unik och harmonisk doftupplevelse.

• Perfekt för den livsglada kvinnan som tar sig an vardagens utmaningar med begeistring och positivitet.

Produktens ingredienslista kan uppdateras över tid. Konsultera alltid ingredienslistan som finns på den köpta produktens förpackning.

Spruta gärna doften på fuktad hud. Ju mer fuktad din hud är, desto kraftigare framstår doften.

Spruta på ena handleden och gnid mot den andra handleden.

Dutta handleden mot nacken. Doftens toppnoter träder omedelbart fram medan hjärtnoten ger sig till känna efter lite tid.

Doften lägger sig elegant på huden och sprider sig med lätthet utan att vara överväldigande. Dess lätta konsistens gör den även perfekt att använda flera gånger under dagens lopp, så du kan njuta av doftens upplyftande verkan och nyanser hela dagen.