Del 1 - Biotherm x Cissi Forss

Upptäck våran följetong med Biotherm ambassadören Cissi Forss. I avsnitt 1 träffar hon Brita Zachari och lär sig mer om hur man Svanar! Titta och lär dig du också

Del 2 - Biotherm x Cissi Forss

WATERLOVER SUN MILK

Följ oss och #BeAWaterlover i sommar då vi lanserar den första ekomärkta solskyddsprodukten som vi har testat och bevisat inte har någon skadlig effekt på växtplankton.

Vår första Svanenmärkta solcreme

Waterlover Sun Milk SPF30 och SPF50 är utvecklad för den medvetne konsumenten som vill skydda sin hud med respekt för växtplankton och havsmiljö.Vad är det som gör produkten så speciell? Vi älskar vatten, och därför vill vi ta hand om våra hav och påverka livet i haven så lite som möjligt. Det nordiska Svanenmärket har certifierat vår solcreme efter en analys av hela produktens livscykel – ända från råmaterial till produktion, användning, avyttring och återvinning. Därför är vår Waterlover Sun Milk framtagen av en 97 % biologiskt nedbrytbar basformula* samt miljötestade solfilter så att den har en så liten negativ inverkan på vår planet som möjligt. Vi använder oss även av cirkulär ekonomi – flaskan till vår solprodukt är nämligen tillverkad av 100 % återvunnen plast och är 100 % återanvändbar. Läs mer om det nordiska Svanenmärket här: https://www.ecolabel.dk/en.

*77 % biologiskt nedbrytbar produkt med filter.

NYHETSBREV