HITTA DIN PERSONLIGA POWER DUO

UPPLEV FÖRDELARNA MED ATT ANVÄNDA BLUE THERAPY PRODUKTER FRÅN BIOTHERM.

Ta Biotherms hudvårdstest och se vilken Power Duo som matchar dina behov. När du tar testet har du möjlighet att läsa mer om produkterna samt beställa gratisprov av din rekommenderade Power Om du önskar det skickar vi de rekommenderade proverna, ett serum och en kräm, så att du får möjlighet att uppleva produkterna på din hud.

TA POWER DUO HUDVÅRDSTEST OCH BESTÄLL GRATISPROV

TA HUDVÅRDSTEST

FEEL THE POWER OF BLUE RETINOL

SERUM FÖR FÖRBÄTTRAD HUDKVALITET

BLUE RETINOL NIGHT SERUM är ett avancerat antiageing-serum som synligt reducerar rynkor, ger en jämn hud och främjar hudens förnyelse. Huden blir mjuk och smidig. För en förnyad och ungdomlig hud med ett hälsosamt utseende.
80% AV KVINNORNA UPPLEVDE REDUCERADE RYNKOR.*

"Älskar den! Serumet är väldigt återfuktande, min torra hy älskar den, och den ”skriker” efter den på kvällen. Min hud har fått mer lyster, tycker att även en del rynkor har blivit slätare."
-Zaneta, 38 år**

*Självutvärdering, 49 testpersoner, 4 månader
**Smartson test panel 2022, Lyko.se

VILL DU UPPNÅ EN UPPSTRAMANDE EFFEKT?

Kombinera din Blue Retinol Night Serum med Blue Therapy Uplift cream för reducerade rynkor och uppstramande effekt. Blue Therapy Uplift är en uppstramande och fuktgivande dagcreme för normal/kombinerad hud. Cremen förbättrar hudens elasticitet och fasthet med hjälp av kollagenfraktion-peptider och extrakt av den röda algen rodophycea som skördas längs med Atlantkusten.

Fastare hud på endast 4 veckor*

*Kosmetokliniskt resultat av reducerad slapp hud, 42 kvinnor, 4 veckors användning

ELLER EN UTJÄMNANDE EFFEKT?

För dig som vill uppnå reducerade rynkor och utjämnande effekt, lägg till Blue Pro-Retinol cream i din rutin. Blue Pro-Retinol cremen tillför fukt och fyllighet till huden, samtidigt som huden blir smidigare, sundare och fräschare med förnyad lyster.

3 av 4 av kvinnor upplevde en utjämnande effekt*

*Självskattning, 50 kvinnor, efter 4 veckor

och vad sägs om en STÄRKANDE OCH REVITALISERANDE EFFEKT?

Genom att kombinera Blue Retinol Serum med Blue Therapy Revitalize cream kommer du att uppnå en stärkande och revitaliserande effekt. Blue Therapy Revitalize är en stärkande och revitaliserande dagcreme för ansikte, hals och dekolletage som passar kvinnan som vill ha en målinriktad ansiktsvård som minskar synliga ålderstecken och ger ökad lyster.

UPGRADERA DIN HUDVÅRDSRUTIN MED BLUE RETINOL SERUM OCH DIN FAVORITCREME

Ta Biotherms hudvårdstest  och få gratisprover på din personliga Power Duo!

Upptäck Blue Retinol, som synligt minskar rynkor och ger förbättrad hudkvalitet i två enkla steg:

1 - Börja med Blue Retinol Night Serum, ett avancerat serum som markant minskar rynkor, boostar hudförnyelsen och ger en jämn hudton.

2 - Följ upp med den Blue Therapy som matchar dina behov.

 

HITTA ALLA PRODUKTER HÄR NEDAN