GREENKAYAK & BIOTHERM

I 2021 ingick Biotherm ett samarbete med miljöorganisationen GreenKayak som kämpar mot föroreningarna i världshaven genom att uppmuntra frivilliga att paddla kajak och samtidigt samla skräp i havet. 

GreenKayak och Biotherm, förenade av en gemensam vision om en friskare planet, är redo att rulla upp ärmarna, ta våra paddlar och segla iväg på denna fantastiska resa tillsammans. Är du med?

Läs mer om sammarbetet och boka din kajak idag! 

Lyssna nedan på vad Tobias, grundare av GreenKayak, har att säga om samarbetet med Biotherm

GREENKAYAK

GreenKayak är en miljöorganisation som engagerar frivilliga i kampen mot miljöförorening genom kajakpaddling. Konceptet är att alla är välkomna att använda kajakerna helt gratis, så länge skräp plockas upp från vattnet och upplevelsen delas i sociala medier med hashtaggen #GreenKayak.

Genom samarbetet har Biotherm gjort det enklare att paddla för miljön och stöttat Greenkayak genom att sjösätta fler kajaker i Norge, Danmark, Sverige och Finland. 23 kajaker har sjösatts. Biotherms nya gröna kajaker finns i Oslo, Köpenhamn, Stockholm och Helsingfors, och samarbetet har tillsammans ökat insatsen med att samla in mer skräp och plast från havet.​

RESULTATET AV TRE SÄSONGERS SAMARBETE

9 000 PERSONER

9000 personer har använt kajakerna för att plocka upp skräp

13 TON SKRÄP

Dessa personer har sammanlagt plockat upp över 13 ton skräp

11 000 TIMMAR

Det motsvarar 11 000 timmar som har spenderats på att rengöra haven

BOKA DIN KAJAK NU

En kajaktur är en perfekt aktivitet för att ha roligt, utforska en stad från vattnet, och få in rörelse i vardagen. Allt detta förenat med att göra något bra för miljön!