EN ROSA HUDVÅRDSRUITN TILL DENNA SOMMAR

Det råder inget tvivel om att den rosa vågen har sköljt över oss. Och det är en trend vi på Biotherm gillar mycket! Livet i rosa är bara lite mer fantastiskt. Därför har vi tagit fram en hudvårdsrutin som består av några av våra favoritprodukter i rosa förpackning. En Rosa Rutin helt enkelt, för dig som önskar en hud med massor av glöd!

PRETTY IN PINK

Signalorden denna sommar är glöd och utstrålning, och det är bland annat vad du kan uppnå med denna hudvårdsrutin. Med Biotherms Rosa hudvårdsrutin tillförs din hud mossor med fukt som gör att dess utstrålning förbättras.  

Perfekt till dig som önskar uppnå en vacker lyster.

rosa cleanser

Första steget i din Rosa hudvårdsrutin från Biotherm är dedikerad till ansiktsrengöring. Prova vår Biosource Softening Foaming Cleanser: Ett härligt rengöringsskum som försiktigt avlägsnar makeup och rengör huden, och lämnar den mjuk, behaglig och ren.

Rengöringsskummet är milt mot huden och fritt från tvål, vilket gör den lämplig för alla hudtyper, även känslig hud. Använd som del i din hudvårdsrutin både morgon och kväll genom att massera in produkten på lätt fuktad hud i hela ansiktet. Skölj sedan bort med ljummet vatten.

rosa skintonic

Steg två består av en skintonic. Biotherm Biosource Softening Toner är en 24-timmars fuktgivande toner som gör huden redo för resten av din hudvårdsrutin. Denna toner gör det nämligen svårt for smuts och föroreningspartiklar att fästa på huden.

Använd Softening Toner på nyligen rengjord hud både morgon och kväll. Applicera i ansiktet och på halsen med hjälp av en bomullsrondell. Huden lämnas mjuk och fräsch. Denna formula är mild, skonsam och utan alkohol, vilket gör den lämplig för dig med känslig hud.

rosa aqua glow flash mask

Efter rengöring och toner kan du ett par gånger i veckan, eller efter behov, med fördel introducera en fuktgivande ansiktsmask.

Testa exempelvis Biotherm Aqua Glow Flash Mask, som är en sheet-mask berikad med C-vitamin-komplex som friskar upp huden och ger glöd.

Denna ansiktsmask är framtagen med ’second-skin’ teknologi, vilket betyder att så snart masken läggs på ditt ansikte hjälper de aktiva ingredienserna med att tränga in i huden. Det ger en långtidshållbar fukt som lämnar din hud mjukare och med mer glöd.

rosa Aqua Glow Super Concentrate

Fjärde steget i din nya Rosa hudvårdsrutin består av en lätt ansiktskräm. Biotherm Aqua Glow Super Concentrate är vår ansiktskräm som både fuktar huden och ger en jämnare hudton. Det gör att du kan uppnå en härlig glöd tack vare effektiviteten hos ingredienserna Life Plankton™ och Vitamin Complex.

Aqua Glow använder en Micro Emulsion-teknologi för att ge verkningsfull och intensiv fukt samt fräsch glöd. Den lätt krämiga konsistensen absorberas enkelt och lämnar huden silkeslen.

rosa dagkräm

Om din hud behöver extra fukt eller om du bara önskar ännu mer glöd, kan du i det femte steget introducera Biotherm Aquasource Cica Nutri Cream. Denna fuktgivande dagkräm mjukgör och fräschar upp huden och gör den redo för eventuell makeup.

Aquasource Cica Nutri Cream är den perfekta allierade till en rosa sommar med allt vad det innebär. Denna ikoniska bästsäljare är en utmärkt avslutning på din nya Rosa hudvårdsrutin som ger näring och tillför glöd till huden.