BIOTHERM INTRODUCERAR CERA REPAIR BARRIER CREAM

Din hudbarriär påfrestas dagligen av yttre faktorer såväl som en stressig vardag och livsstil.
Cera Repair Barrier Cream är en ny ansiktskräm från Biotherm som hanterar dessa utmaningar genom att stärka hudens skyddande barriär. Cera Repair dagkräm passar alla hudtyper - även känslig hud.

Förutom att stärka din hudbarriär återfuktar Cera Repair din hud oavsett hudtyp.
Du kommer att uppleva att din hud ser mer jämn ut med förbättrad elasticitet, och med en naturlig lyster. Dessutom har Cera Repair en lugnande och lindrande effekt på huden.

Cera Repair har en lätt och sammetslen textur som förtjänar att prövas! Den vita cremen har en uppfriskande doft, absorberas snabbt av huden och lämnar huden mjuk och behaglig.

INGREDIENSER OCH FÖRDELAR

BioCeramider

Ingrediensen bakom namnet på denna dagkräm är BioCeramider, som är av naturligt ursprung och hjälper till att stärka hudens egen barriär.

Life Plankton

Biotherms unika signaturingrediens av naturligt ursprung; de regenererande och lugnande Life Plankton probiotiska fraktionerna.

För huden och för haven

Cera Repair Barrier Cream har utvecklats med respekt för marina miljöer och är en av Biotherms mest hållbara lanseringar hittills.

Dagkrämen har 94% naturligt ursprung och är 90% biologiskt nedbrytbar *. Förpackningen är miljömedveten och består av 100% återvunnet och återvinningsbart plastlock, 40% återvunnen glasburk samt en återvinningsbar yttre pappförpackning utan cellofan.

* Enligt OECD 301 eller motsvarande ISO-test

 

 

 

Använd Cera Repair Barrier Cream som ansiktskräm morgon och kväll.
Börja alltid med att rengöra huden ordentligt. Applicera sedan dagkrämen på ren hud över hela ansiktet - men undvik ögonområdet. Om du använder ett serum - till exempel Life Plankton Elixir Serum - applicera detta efter din ansiktsrengöring, men innan du applicerar Cera Repair.
Cera Repair Barrier Cream är också lämplig som dagkräm under smink.

Föreslagen hudvårdsrutin

LIFE PLANKTON ELIXIR SERUM

Använd som det första steget i din hudvårdsrutin, oavsett ålder eller hudtyp. Applicera på rengjord hud innan din ansiktskräm. Applicera några droppar Life Plankton Elixir Serum i din hand med medföljande pipett. Fördela serumet i hela ansiktet och låt det absorberas i huden inför din övriga hudvårdsrutin.

CERA REPAIR BARRIER CREAM

Använd Cera Repair dagcreme som en ansiktskräm morgon och kväll på ren hud.

LIFE PLANKTON EYE CREAM

Används på ögonpartiet, under ögonen, ögonlocken och ytan upp mot ögonbrynen – morgon och kväll. Används sist i hudvårdsrutinen.

Sätt ihop din egen hudvårdsrutin