UP FOR SUMMER MED BIOTHERM

Sommaren står för dörren och med solen högt på himlen är det extra viktigt att skydda och ta hand om din hud med effektiv fuktgivande hudvård och solskydd!

Låt Biotherm guida dig i hur du kan skydda och ta hand om din hud med effektiva fuktgivande och solskyddsprodukter. Omfamna värmen och glädjen som sommaren för med sig, samtidigt som du håller din hud och kropp lycklig.

DIN SOMMARROUTIN FÖR ÅTERFUKTAD OCH SKYDDAD HUD

Låt dina favoriter från Biotherm ge dig en vacker och välvårdad hud.

Återfukta din hud Aquasource Gel-dagcremen eller Aquapower Advanced Gel för att tillföra rikligt med fukt till huden.

Skydda din hud med vår Svanenmärkta solcreme Waterlover Sun Milk SPF30 eller SPF50 cirka 20 minuter innan du går ut i solen. Förutom att den skyddar din hud mot solens strålar har den en formula som är utvecklad med respekt för havsmiljön.

Glöm inte att också dessutom använda bra fuktgivande kroppsvårdsprodukter i sommar!

Använd vår ikoniska Lait Corporel Body Lotion för att återfukta hela kroppen. Finns nu även i en 100% återvunnen och återvinningsbar plastflaska*.

* Utan pump.

KOM IHÅG ATT ÅTERFUKTA DIN HUD - AQUASOURCE HYALU PLUMP GEL

Aquasource Hyalu Plump Gel är en fräsch och fuktgivande dagcreme med gelformula för normal/kombinerad hud. Dagcremen återfuktar huden omedelbart och i upp till 48 timmar* samt ger huden naturlig lyster. Resultatet är en hud som känns fräsch och fyllig med en behaglig känsla. Aquasource Hyalu Plump Gel har en frisk doft och en lätt geltextur som snabbt smälter in i huden.

INGREDIENSER
Aquasource Gel innehåller hyaluronsyra av naturligt ursprung som hjälper till att bevara fukten i huden samt Biotherms unika signaturingrediens Life Plankton probiotiska fraktioner av naturligt ursprung.

FÖRPACKNING OCH FORMULA FRAMSTÄLLDA MED MILJÖHÄNSYN
Cremen är av 96% naturligt ursprung och skapad med respekt för havsmiljön. Produktens miljövänliga förpackning består av 100% återvunnet material och ett återvinningsbart plastlock, 40% återvunnen och återvinningsbar glasburk samt en kartong utan cellofan.

*Instrumentellt test

VÄLJ DIN SOLCREME MED OMSORG I SOMMAR - BIOTHERM WATERLOVER SUN MILK SPF50

Vi på Biotherm älskar vatten och vill därför ta hand om våra hav och påverka livet i haven så lite som möjligt. Därför är vår Waterlover Sun Milk tillverkad med särskild respekt för havsmiljön.

Biotherms första Svanenmärkta solcreme är utvecklad för den medvetna konsumenten som gärna vill vara med och bidra till att ta hand om vår planet på ett bättre sätt. Waterlover Sun Milk SPF 50 har en mjuk och behaglig konsistens som är enkel att applicera och snabbt absorberas utan att lämna vita märken på huden.

Cremen är vattenfast och lämplig för känslig hud. Finns även i SPF30.

FUKTVÅRD FÖR MÄN - AQUAPOWER ADVANCED GEL

Önskar du att tillföra mer fukt till din hudvårdsrutin kan du med fördel börja dagen med Aquapower-serien, som är Biotherms fuktgivande serie för män. Serien passar alla hudtyper och åldrar - resultatet är en exceptionellt fräsch känsla. Huden får ny lyster och lämnas väl återfuktad och näringsrik.

Prova till exempel Aquapower Advanced Gel, som är en fuktgivande dagkräm för män. Den innehåller Biotherms Life Plankton-ingrediens och är därmed fullpackad med regenererande och lugnande egenskaper. Denna dagkräm släcker hudens törst och stärker dess naturliga barriär.

LAIT CORPOREL L'ORIGINAL - 48 TIMMARS ÅTERFUKTANDE EFFEKT

Biotherm Lait Corporel L'Orginal är en fräsch bodylotion som återfuktar huden i upp till 48 timmar*, absorberas snabbt och stärker kroppens hudbarriär vid första användning. Denna bodylotion för dagligt bruk kan användas på alla hudtyper och är särskilt lämplig för torr hud eftersom den har en härlig återfuktande och vårdande effekt.

Lait Corporel L'Orginal har den en härlig doft och en fräsch formula som gör det till ett sant nöje att använda den varje dag. Passar alla hudtyper.

Använd på ren och torr hud. Massera försiktigt krämen över hela kroppen i cirkulära rörelser. Den mjölkvita formulan tas snabbt upp av huden utan att kladda och du kan utan problem klä på dig kort efter applicering. Huden upplevs återfuktad och silkeslen med förbättrad elasticitet. Doften ger en härlig känsla av renhet och välbefinnande.

*Instrumentellt test

HITTA DINA SOMMARFAVORITER NEDANFÖR