THE POWER OF BIOSCIENCE
TO HYDRATE YOUR SKIN

Söker du efter att boosta din hud med massor av fukt?

Biotherm kommer att visa dig hur du kan få extra fukt och lyster till din hud från topp till tå.

Life Plankton Elixir Serum

5% LIFE PLANKTON PROBIOTISKA FRAKTIONER + VITAMIN Cg

Life Plankton Elixir är ett fuktgivande och regenererande serum för alla åldrar och hudtyper, inklusive kombinerad hy. Redan efter åtta dagar upplevs hudkvaliteten som synligt förbättrad och stärkt.

Det första steget i varje hudvårdsrutin för en vacker och välvårdad hud. Redan efter 8 dagar upplever man en synlig förbättring och stärkning av hudens kvalitet.

Aquasource Hyalu Plump Gel

LIFE PLANKTON + HYALURONSYRE


Biotherm Aquasource Hyalu Plump Gel är en fräsch och fuktgivande dagcreme med gelformula för normal och kombinerad hud.
Aquasource Hyalu Plump Gel återfuktar huden direkt och i upp till 48 timmar tack vare fuktgivande hyaluronsyra av naturligt ursprung som hjälper till att hålla huden återfuktad.

Dagcremen innehåller också Biotherms unika signaturingrediens Life Plankton probiotiska fraktioner av naturligt ursprung. Huden upplevs uppfriskad och fyllig och får en lugn och behaglig känsla.

Aquasource Cica Nutri Cream

LIFE PLANKTON + CENTELLA ASIATICA

Biotherm Aquasource Cica Nutri är en rik och fuktgivande dagcreme för torr hud. Aquasource Cica Nutri genomfuktar huden direkt och i upp till 48 timmar. Aquasource Cica Nutri innehåller ingrediensen Centella Asiatica som är känd för sina lugnande och vårdande egenskaper samt Biotherms unika signaturingrediens Life Plankton probiotiska fraktioner av naturligt ursprung.

Huden upplevs behaglig och mjuk med förnyad lyster. Aquasource Cica Nutri dagcreme har en rik och behaglig cremeformula som snabbt tas upp av huden och gör den silkeslen utan någon känsla av stramhet.

Cera Repair Barrier Cream

LIFE PLANKTON + BIOCERAMIDER

Biotherm Cera Repair Barrier Cream är en ansiktskräm som stärker hudens egen barriär - och passar för alla hudtyper, även känslig hud.
Cera Repair dagcreme återfuktar din hud. Du kommer att uppleva att din hud ser mer jämn ut och med en naturlig lyster. Cera Repair har även en lugnande effekt på huden och förbättrar dess elasticitet.

Den lätta och sammetslena texturen absorberas snabbt och ger huden en behaglig och återfuktad känsla.

Cera Repair innehåller ingredienser av naturligt ursprung som bioceramider, som hjälper till att stärka hudens egen barriär, samt Biotherms unika signaturingrediens, Life Plankton Probiotika.

TA HAND OM DIN KROPP SOM DITT ANSIKTTE
med Lait Corporel L'Original Body Lotion

LIFE PLANKTON + VITAMIN E

 

Klassikern Lait Corporel L'Original från Biotherm som vi alla älskar kommer nu i en ny design men med samma återfuktande formula. Stärker kroppens hudbarriär vid första användning.

BERIKAD MED LIFE PLANKTON OG E-VITAMIN
48 TIMMARS ÅTERFUKTENDE EFFEKT*

LAIT CORPOREL L'ORIGINAL

upptäck