Sommaren står för dörren och med solen högt på himlen är det extra viktigt att skydda och ta hand om din hud med effektiv fuktgivande hudvård!

Låt favoriterna från Biotherm ge dig en vacker och välvårdad hud. Börja med Life Plankton Elixir Serum som ett första steg i din hudvårdsrutin och använd sedan Aquasource Gel-dagcremen för att tillföra rikligt med fukt till huden. Skydda din hud med vår Svanenmärkta solcreme Waterlover Sun Milk SPF30 eller SPF50 cirka 20 minuter innan du går ut i solen. Förutom att den skyddar din hud mot solens strålar har den en formula som är utvecklad med respekt för havsmiljön, och den kommer i en 100 % återvunnen och återvinningsbar plastflaska*.

Glöm inte att också använda bra fuktgivande kroppsprodukter i sommar! Använd vår ikoniska Lait Corporel Body Lotion för hela kroppen som nu även finns i en 100 % återvunnen* och återvinningsbar plastflaska**.

*Utan färgämnen och tillsatser.
** Utan pump.

FÖRSTA STEGET I ALLA HUDVÅRDSRUTINER

Life Plankton Elixir Serum

Life Plankton Elixir Serum är ett vårdande serum för alla hudtyper och åldrar, även känslig hud.

Hudkvaliteten upplevs synligt förbättrad och stärkt efter bara några dagar. Med tiden kommer du att få en fastare och slätare struktur. Serumet motverkar fina linjer och gör huden mjuk, smidig och återfuktad med förnyad lyster.

INGREDIENSER
Life Plankton Elixir innehåller 5 % Life Plankton probiotiska fraktioner som är Biotherms aktiva och unika signaturingrediens av naturligt ursprung.
Serumet innehåller även fuktgivande hyaluronsyra och C-vitaminkomplex som ger ansiktet en vacker lyster.

ANVÄNDNING
Life Plankton Elixir används som serum morgon och kväll på rengjord hud. Applicera före din ansiktscreme för att förstärka cremens vårdande effekt. Life Plankton Elixir Serum appliceras enkelt med medföljande pipett och den lätta formulan absorberas snabbt utan att kännas fet.KOM IHÅG ATT ÅTERFUKTA DIN HUD

Aquasource Hyalu Plump Gel

Aquasource Hyalu Plump Gel är en fräsch och fuktgivande dagcreme med gelformula för normal/kombinerad hud. Dagcremen återfuktar huden omedelbart och i upp till 48 timmar samt ger huden naturlig lyster. Resultatet är en hud som känns fräsch och fyllig med en behaglig känsla. Aquasource Hyalu Plump Gel har en frisk doft och en lätt geltextur som snabbt smälter in i huden.

INGREDIENSER
Aquasource Gel innehåller hyaluronsyra av naturligt ursprung som hjälper till att bevara fukten i huden samt Biotherms unika signaturingrediens Life Plankton probiotiska fraktioner av naturligt ursprung.

FÖRPACKNING OCH FORMULA FRAMSTÄLLDA MED MILJÖHÄNSYN
Cremen är av 96 % naturligt ursprung och skapad med respekt för havsmiljön. Produktens miljövänliga förpackning består av 100 procent återvunnet och återvinningsbart plastlock, 40 procent återvunnen och återvinningsbar glasburk samt en kartong utan cellofan.

EN KLASSIKER I EN FÖRPACKNING FRAMTAGEN MED MILJÖHÄNSYN

LAIT CORPOREL BODY LOTION

Lait Corporel Body Milk är en fräsch, fuktgivande bodylotion för alla hudtyper, som nu finns i en emballageflaska gjord av 100% återvunnen plast* och som även är återvinningsbar**.

Den återfuktar huden och tas snabbt upp av huden utan att klibba. Innehåller citrusextrakt och gör huden mjuk och smidig. Doften ger en härlig känsla av renhet och välbefinnande.

*Utan färgämnen och tillsatser.

**Pumplös.

VÄLJ DIN SOLCREME MED OMSORG I SOMMAR

BIOTHERM WATERLOVER SUN MILK SPF50

Vi på Biotherm älskar vatten och vill därför ta hand om våra hav och påverka livet i haven så lite som möjligt. Därför är vår Waterlover Sun Milk tillverkad med särskild respekt för havsmiljön.

Biotherms första Svanenmärkta solcreme är utvecklad för den medvetna konsumenten som gärna vill vara med och bidra till att ta hand om vår planet på ett bättre sätt. Waterlover Sun Milk SPF 50 har en mjuk och behaglig konsistens som är enkel att applicera och snabbt absorberas utan att lämna vita märken på huden.

Cremen är vattenfast och lämplig för känslig hud. Finns även i SPF30.

VAD ÄR DET SOM GÖR PRODUKTEN SÅ SPECIELL?

Det Nordiska Svanenmärket har certifierat vår solcreme efter en analys av hela produktens livscykel – ända från råmaterial till produktion, användning, avyttring och återvinning.

Vår Waterlover Sun Milk är framtagen av en 97% biologiskt nedbrytbar basformula* samt miljötestade solfilter så att den har en så liten negativ inverkan på vår planet som möjligt. Vi använder oss även av cirkulär ekonomi – flaskan till vår solprodukt är nämligen tillverkad av 100 % återvunnen plast och är återanvändbar**. Läs mer om det nordiska Svanenmärket här:

*77 % biologiskt nedbrytbar produkt med filter.

**Pumplös.

BIOTHERMS ÅTAGANDE FOR MILJON

Biotherm bygger på 70 års hudvårdsexpertis och har sedan 2012 varit en erkänd ”Waterlover”. För tio år sedan ingick Biotherm sitt första ”Waterlover”-samarbete med den icke-statliga organisationen ”Mission Blue”. Mission Blue grundades av den internationellt erkända marinbiologen Silvia Earle och organisatonen arbetar för att skydda havsområden med speciella och betydelsefulla ekosystem för både djur och växter.

Green Kayak

I 2021 ingick Biotherm ett samarbete med miljöorganisationen GreenKayak som kämpar mot föroreningarna i världshaven genom att uppmuntra frivilliga att paddla kajak och samtidigt samla skräp i havet.

Biotherm kommer att göra det enklare att paddla för miljön och stödja Greenkayak genom att sjösätta fler kajaker i Norge, Danmark och Sverige. Biotherms nya gröna kajaker finns i Oslo, Stockholm och Köpenhamn och kommer tillsammans att öka insatsen med att samla in mer skräp och plast från havet.​

Bidra till ett positivt initiativ och boka din kajak i någon av de tre storstäderna här.