Kliv in i det nya året med förnyad lyster

Ett nytt år står inför dörren och det är enligt traditionen en bra tidpunkt för förändring av gamla vanor – häribland din hudvårdsrutin. Med Biotherm har du möjlighet att stärka din rutin och tillföra massor av fukt och lyster till din hud, vilket är viktigt under de kalla vintermånaderna när huden kan kännas torr.

Nedanför får du våra bästa förslag på den perfekta hudvårdsrutinen. Vi ger dig inspiration till hur du kan ge din vinterhud fukt och lyster med en enkel rutin.

Biotherms produkter är älskade av män och kvinnor över hela världen för sin mångsidighet. Nedanför hittar du några av våra favoriter som kan hjälpa att vårda den trötta och känsliga vinterhuden. Produkterna är din vän när huden behöver skämmas bort och du kan på ett strålande sätt inta det nya året.

Till henne

Cera Cleanser Cream-to-Foam

Börja din vinter-hudvård med Biotherms Cera Cleanser Cream-to-Foam som är en ansiktsrengöring som lämnar huden ren, mjuk och behaglig. Denna rengöring är skonsam mot huden och tack vare den unika kräm-till-skum konsistensen rengör den utan att torka ut din hud.

Life Plankton Elixir Serum

Efter rengöring appliceras vår ikoniska Life Plankton Elixir Serum som har en fuktgivande, vårdande och återbildande verkan på huden. Efter endast åtta dagar kommer du uppleva att huden har fått mer lyster och är fuktad, stärkt och synligt förbättrad. Life Plankton är Biotherms patenterade signaturingrediens som härstammar från termiska källor i Frankrike och är känd för sina återuppbyggande och lugnande egenskaper.

Cera Repair Barrier dagkräm

Fortsätt rutinen med Cera Repair Barrier dagkräm som stärker din huds skyddande barriär. Krämen är väl lämpad för alla hudtyper, även känsliga. Denna dagkräm tillför massor av fukt till din hud och du kommer uppleva att din hud framstår som jämnare. Det bidrar till din naturliga lyster.

Därutöver har Cera Repair en lugnande effekt på huden och förbättrar dess elasticitet. Den lätta och silkeslena konsistensen absorberas snabbt och lämnar huden med en härlig, uppfriskande doft.

På kvällen kan du med fördel använda Blue Retinol Night Serum i stället för Life Plankton Elixir Serum ett par gånger i veckan. Detta serum är ett avancerat anti-age serum som reducerar fina linjer, främjar hudens förnyelse och ger en jämnare hud. Huden lämnas förbättrad, mjuk och smidig – redo att möta nya möjligheter och utmaningar. Serumet passar normal och kombinerad hud.

När du använder ett serum med retinol är det viktigt att skydda huden mot solens strålar under dagtimmarna, då huden kan bli känsligare för ljus. Låt därför solkrämen vara ett fast inslag i din hudvårdsrutin på morgonen.

Avslutningsvis kan du också med fördel byta ut din vanliga dagkräm mot en nattkräm. Blue Therapy Uplift Night Cream är en behaglig nattkräm för alla hudtyper. Denna nattkräm stärker hudens fasthet och elasticitet med hjälp av kollagenextrakt-peptider, samt ”Red Algae”-extrakt, känt som Rodophycea, som skördas längst Atlantkusten. Huden skyddas mot fuktförlust under natten och på morgonen upplevs huden frisk, len och med en rosa lyster.

Till honom

AQUAPOWER ADVANCED GEL

Möt det nya året med en förbättrad hudvårdsrutin. Önskar du att tillföra mer fukt till din hudvårdsrutin kan du med fördel börja dagen med Aquapower-serien som är Biotherms fuktgivande serie för män. Serien är för alla hudtyper och åldrar och resultatet är en exceptionellt frisk känsla. Huden får förnyad lyster och lämnas fuktad och med ny näring.

Prova exempelvis Aquapower Advanced Gel, som är en fuktighetsgivande dagkräm för män. Den innehåller Biotherms Life Plankton ingrediens och är därmed späckad med återuppbyggande och lugnande egenskaper. Denna dagkräm släcker hudens törst och stärker dess naturliga barriär.

FORCE SUPREME PRO-RETINOL SERUM

Önskar du däremot en hudvårdsrutin som motverkar synliga ålderstecken kan du med fördel använda Biotherms Force Supreme-serie. Serien består av hudvårdsprodukter med imponerande anti-age egenskaper. Exempelvis motverkar Force Supreme Pro-Retinol Serum synliga tecken på åldrande. Ingredienserna i serumet bidrar till en fastare, jämnare och mjukare hud. Produkten kan användas varje dag efter rengöring och rakning och före dagkräm. Upplev glädjen med en välfuktad hud med naturlig lyster.

Gott nytt år med fukt och lyster till hela kroppen

Det finns inget bättre än doften inne i badrummet när man just har sköljt av en väldoftande duschkräm.

På Biotherm gillar vi vår Lait de Douche Shower Milk som är en fuktgivande duschkräm som både vårdar, rengör och mjukgör huden. Denna kroppstvål kan användas av alla och dess imponerande egenskaper och härliga doftnoter lämnar huden ren och frisk.

Avsluta badet med Biotherms vårdande Lait Corporel bodylotion som reparerar hudbarriären, tillför fukt och lämnar huden mjuk och smidig. Denna lotion innehåller Life Plankton som är känt för sina lugnande egenskaper. Den mjölkvita texturen tränger snabbt in i huden utan att kännas fet och är bra för alla hudtyper. Extrakt av citrusfrukt bidrar med en frisk känsla av renhet och välbefinnande.

HITTA ALLA PRODUKTER NEDAN